RISE

Zakaj digitalizacija ostaja na papirju?

Naj investicija ne postane strošek. Digitalizacija podjetja je v trenutnem svetu nujna. Vseeno pa se prevečkrat zgodi, da iz ideje in izvedbe odlične investicije v digitalizacijo podjetja, le-ta ne prinese želene vrednosti.

Digitalna orodja se ne uporabljajo, ljudje se pritožujejo, mogoče celo odhajajo, podjetje pa plačuje licence in orodja, v dobri veri, da bo kdaj bolje.

Naj vam izdamo skrivnost. Digitalizacija podjetja in procesov ni IT projekt. Je sprememba navad ljudi.

In kljub vsem naporom, je bila Slovenija sredi prejšnjega leta še vedno za povprečjem Evropske unije na področju digitalizacije.

Kaj pa je glavni razlog za neuspele digitalizacije, zakaj digitalizacija še vedno ostaja na papirju in kako lahko investicija ostane investicija in je digitalizacija uspešna? O tem in še o čem boste govorili na spletnem seminarju.

Vabljeni na brezplačni spletni seminar, ki bo potekal v torek, 15. februarja 2022, ob 10.00 uri.

Spletni seminar bosta vodila Peter Dolenc, Prosci® Certified Advanced Instructor in Aleš Štempihar, digitalni strateg in inovator poslovnih modelov. Peter ima več kot 15 let izkušenj pri izvajanju projektov, novih produktov in konceptov. Iz bogatih delovnih izkušenj lahko izpostavi sodelovanje z mednarodnimi podjetji, kot sta Microsoft in Oracle, kjer je delal na uvajanju novih konceptov na lokalni ravni. Aleš je izvršni direktor podjetja Digital42. Podjetjem pomaga pripraviti digitalno strategijo in narediti načrt za njeno izvedbo.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave


VIR: SPIRIT Slovenija

DATUM

15 Feb 2022
Expired!

ČAS

10:00 - 11:30

Lokacija

Brezplačni webinar