RISE

Zdrave finance podjetja

Razumljivo je, da se kot novopečeni podjetnik ukvarjate predvsem s prodajo, marketingom, proizvodnjo, logistiko in ostalimi sektorji v podjetju. Mladi podjetniki v prvem letu namenijo manj kot 10 ur na mesec za finance podjetja. Pomankanje znanja na tem področju zelo hitro pripelje do napak, ki se lahko končajo usodno.

Da bi se tem težavam izognili predhodno, smo za vas pripravili 4-urni webinar, kjer nam bo Nejc Apšner predstavil vrste virov in načine uporabe teh virov za uspešno financiranje in rast vaših podjetij. Najbolj konkretno in neprecenljivo znanje pride ravno iz prakse. Kot finančni strokovnjak in podjetnik vam bo ponudil veliko dobrih in slabih primerov iz realnega okolja, hkrati pa odgovoril na vaša morebitna vprašanja s področja. Izvedeli boste, kako optimalno upravljati s sredstvi podjetja, da se boste lahko neprijetnim situacijam izognili že predhodno.

Tematika webinarja

  • vrste in viri financiranja

  • kaj je pomembno za zdrave finance v podjetju

  • kako se izogniti neplačilom

  • kako reševati neplačila

  • kje najdete informacije o poslovanju podjetij in kako si z njimi pomagati

  • odgovori na vaša vprašanja

Predavatelj

Očka, podjetnik, mentor, športnik in finančni strokovnjak je le nekaj besed, ki opisuje in pooseblja, kdo Nejc Apšner je. Nejc je oseba, za katero ni meja, ovir ali pretežkega izziva. Za sabo ima že 4 uspešne podjetniške zgodbe. Trenutno je direktor podjetja Nekster, kjer z ekipo razvija nov ekosistem financiranja podjetij. V svoji karieri je kljub rosnim letom sodeloval že z več kot 1000 podjetji na finančnem področju, od financiranja pa vse do reševanja kompleksnih podjetniških izzivov. V zasebnem življenju je družinski človek, z družino veliko časa nameni športnim aktivnostim in potepanjem. Je zelo aktiven in viden član SBC mladi, hkrati pa mentorira mlade perspektivne podjetnike in jim pomaga na njihovi podjetniški pustolovščini.

Komu je webinar namenjen

Webinar oziroma delavnica je namenjena vsem podjetnikom, ki jih zanima aspekt zdravih financ v poslovanju. Delavnica je zasnovana interaktivno, kar pomeni, da boste v njej tudi aktivno sodelovali.

Imate vprašanja za predavatelja? Pošljite jih na info@mladipodjetnik.si, da jih bomo lahko umestili v program.

Kotizacija

Udeležba na webinarju je brezplačna. Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast EU skladi.

Udeležba je brezplačna, a so prijave OBVEZNE. Prijaviš se na naslednji strani. Povezavo do dogodka ti bomo poslali zjutraj na dan dogodka.

DATUM

14 Dec 2022
Expired!

ČAS

13:00 - 16:00

Preberi več

PRIJAVI SE

Lokacija

Brezplačni webinar