RISE

Uporaba orodja Mailerlite za enostaven in učinkovit e-mail marketing

Vabljeni na brezplačno spletno delavnico na temo: »Uporaba orodja Mailerlite za enostaven in učinkovit e-mail marketing«, ki bo potekala v četrtek, 22. septembra 2022, s pričetkom ob 10.00 uri.

Vsebina delavnice:

  • načini in kanali promoviranja;
  • (brezplačen) račun za orodje Mailerlite;
  • delo s stiki;
  • skladnost z GDPR;
  • izdelava in pošiljanje e-sporočila;
  • avtomatizacija.

Delavnica bo praktična, kar pomeni, da bo kombinacija predavanja in praktičnega dela. Močno je zaželeno, da udeleženci že imajo (brezplačen) račun Mailerlite, saj čeprav je registracija hitra, lahko traja kar nekaj časa, da je račun potrjen in s tem pripravljen za dejansko uporabo.

Z vami bo Iztok Grilc – njegove želje so bile najprej usmerjene v raziskovalne vode, zato se je vpisal na študij fizike, ki ga je tudi uspešno končal. A že med študijem je ugotovil, da je na Tininem prevajalskem študiju bolj zanimivo, zato je z veseljem obiskoval prevajalske in jezikoslovne predmete. Še bolj pa se je našel v zadnjih letih študija, ko se je odločil za pedagoško smer – za poučevanje. Tu je združil svojo strast do razlaganja in predavanja ter psihologijo. Delal je na velikem številu področij – od prevajanja do poučevanja v šolah in zaporu, vse do dela v knjižnici, industriji, inštitutih in Evropskem svetu za raziskave. A na koncu je ugotovil, da so digitalni izdelki edina stvar, ki mu poleg izpolnjevanja karierne rasti omogoča tudi čas za zasebno in družinsko življenje. Udeležil se je delavnic in spletnih tečajev o izdelavi, trženju in prodaji digitalnih izdelkov, je pa tudi soavtor zelo uspešnih digitalnih izdelkov za učenje angleščine in nemščine – stinovtujino.com.

Udeležba je brezplačna.

Na delavnico se lahko prijavite do srede, 21. 9. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.  Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«

DATUM

22 Sep 2022
Expired!

ČAS

10:00

Preberi več

PRIJAVI SE

Lokacija

Brezplačni webinar