RISE

RESNICA O EMBALAŽI IN TRAJNOSTI – »Pravilni pristopi, uporaba in trajnostni vidiki embalaže«

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v okviru SPOT Svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno spletno delavnico z naslovom: RESNICA O EMBALAŽI IN TRAJNOSTI – »Pravilni pristopi, uporaba in trajnostni vidiki embalaže«, ki bo potekala 25. oktobra 2022, od 9.00 do 12.00 ure preko aplikacije ZOOM.

Embalaža je del našega vsakdana in prav vsi podjetniki so v določeni meri vpleteni v življenjski cikel embalaže. Pakirne točke (prodajalci, distributerji ali trgovci) na trg lansirajo vedno večje količine embalaže, ki mora odgovarjati logističnim zahtevam in kupcem dostaviti nepoškodovano blago. V preteklosti so bili embalažni cilji pakirnih točk predvsem ekonomske in vizualne narave, okoljska problematika pa je prinesla veliko več novih, trajnostno naravnanih ciljev.

Podjetniki se v povezavi z embalažo vse bolj soočajo z novimi zakonskimi zahtevami, kot tudi vedno novimi zahtevami dobavno-prodajnih verig, kar od njih terja drugačen pristop k celovitim embalažnim rešitvam.

Tekom delavnice bo na preprost način predstavljena kompleksnost embalaže, pomen le-te, materiali, artikli in segmenti embalaže, dojemanje embalaže iz vidika deležnikov v dostavnih verigah, kot tudi življenjski cikli embalaže.

Vse te informacije so del osnovnega razumevanja embalaže kot celote, na podlagi katerih bo predstavljen pravilen pristop k oblikovanju embalaže in embalažnih konceptov.

Spoznali boste:

  • pristope k pravilni embalaži
  • komercialno in B2B embalažo
  • embalažo vezano na industrijo (prehrambena, kovinska)
  • embalaža in spletna prodaja
  • vpliv embalaže na okolje
  • primerjavo embalirnih rešitev
  • kako določiti trajnostne cilje
  • kako slediti trajnostnim ciljem
  • vpliv embalaže na strošek poslovanja

Podjetniki lahko na delavnici pokažejo svoje obstoječe produkte in trenutne embalažne rešitve.


Predavatelj: g. Mitja Brgant, avtor knjige Breaking The Packaging in mednarodni strokovnjak iz področja embalaže in trajnostnega poslovanja.

Udeležba je brezplačna.

Prijave za fizične osebe: https://forms.gle/aGmdy4vyCug8hPJF7

Prijave za podjetja: https://forms.gle/ovtMEuyT9XQv77pr5


Kontakt in dodatne informacije:
Hermina Biščević
Razvojna agencija Zgornje Gorenjske, SPOT svetovalka
T: 04/581-34-13
E: hermina.biscevic@ragor.si

Dodatne informacije in prijave

DATUM

25 Okt 2022
Expired!

ČAS

9:00 - 12:00

Lokacija

Brezplačni webinar