RISE

Delajmo pametneje, ne več!

Delavnica organizacije časa in uravnavanja dela in zasebnega življenja.

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško, izvajajo različne izobraževalne vsebine. Vabijo vas, da se jim pridružite na brezplačni in spletni delavnici z naslovom: »Delajmo pametneje, ne več!«, ki bo potekala v sredo, 16. marca 2022, s pričetkom ob 12.00 uri, preko aplikacije ZOOM.

Imate pogosto občutek, da je dan preprosto prekratek? Imate občutek, da delate po cele dneve, ob koncu dneva pa »nimate nič za pokazati«? Se zalotite, da ne zmorete opraviti vsega, kar ste si zadali, ali pa vam na koncu dneva zmanjka energije in časa zase oz. za bližnje?

Ne bi bilo dobro razviti sistem, ki vam bo omogočal lažje in učinkovito upravljanje z obveznostmi, hkrati pa si vzeti tudi čas zase? Pri upravljanju časa gre za navade. Navade pa je možno razviti, spremeniti in optimizirati.

Na delavnici boste:

  • Spoznali smisel organiziranja časa
  • Pridobili uporaben in obvladljiv sistem za organizacijo svojega dela
  • Vadili tehniko določanja ciljev po matriki Nujno/Pomembno
  • Spoznali nekaj pristopov določanja prioritet
  • Razvili tehnike za večjo učinkovitost pri delu
  • Določali SMART cilje
  • Ozavestili pomembnost ravnotežja med življenjem in delom
  • Pridobili vpogled v širšo sliko svojega poslanstva

O izvajalki: Anamarija Bogolin je magistrica psihologije, ki ima s področja psihologije dela večletne izkušnje. Že zelo zgodaj je vedela, da si želi delati z in med ljudmi, kar jo je tudi pripeljalo na študij psihologije. Tam je hitro ugotovila, da se najbolje znajde na področju psihoedukacije in psihodiagnostike, zato je na tem področju aktivna že od študentskih let. Bila je urednica spletne strani »Psihologija dela«, psihologinja na kadrovskem področju ter izvajalka različnih izobraževanj in delavnic, danes pa je zaposlena pri podjetju Plus Rešitve iz Brežice, kjer v okviru podpore podjetjem pri razvoju zaposlenih izvaja delavnice komunikacije, upravljanja s stresom, organizacije, osebnostnega razvoja ipd.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Datum: 16 marec 2022, od 12.00 do 15.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Vir: SPIRIT Slovenija

DATUM

16 Mar 2022
Expired!

ČAS

12:00 - 15:00

Lokacija

Brezplačni webinar