RISE

“3WAY Open House” ali dan odprtih vrat

V 3WAY bodo po dveh letih premora znova na stežaj “odprli svoja vrata” za vpogled v delovanje podjetja. Vljudno vabljeni, da se jim po uspešni izvedbi leta 2019 znova pridružite na tem odprtem dogodku – “3WAY Open House”. Vstopnina je brezplačna!

Po dveh letih premora …

Po uspešni izvedbi dogodka leta 2019, smo se po dveh letih “prisilnega premora” znova odločili organizirati “3WAY Open House”, kamor lahko povabimo vse vas, naše obstoječe oziroma potencialne stranke. Tovrstni dogodki so edinstvena priložnost, da utrdimo poslovne odnose ali pa uspešno zgradimo nove.

Vsi vemo, da se 3D tehnologija razvija izjemno hitro, čemur je včasih že kar težko slediti. Na takšen način boste dobili tudi podrobnejši vpogled v naše delo, storitve in produkte, ki jih zastopamo. Zjutraj ob registraciji bo poskrbljeno tudi za dišečo kavo in slastne rogljičke, med predavanji pa vas ravno tako ne bomo pustili lačne, saj boste deležni tudi okusnega kosila. Pozabili nismo niti na bogate nagrade in veliko presenečenje.

Vstopnina je BREZPLAČNA!

KDAJ?  Petek, 11. novembra ob 09:30

KJE?     Večnamenska dvorana Medvode (Ostrovrharjeva ulica 4, 1215 Medvode)

Česa vsega boste deležni na “3WAY Open House”?

  • Zanimivih predavanj s poudarkom na novostih,
  • Predstavitve številnih rešitev na področju 3D tehnologije s strani njihovih mednarodnih gostov,
  • Jutranje kave in rogljičkov,
  • Okusnega kosila med premorom,
  • Presenečenja, ob katerem boste zagotovo obnemeli,
  • Bogatih nagrad.

Na obisku bodo tudi gostje iz tujine!

Za popestritev dogajanja bosta na obisk bosta prišla tudi gosta iz Nemčije. Prvi izmed njiju je Niels Stenzel, predstavnik prodaje za podjetje Shining3D, kjer razvijajo najnovejše 3D skenerje. Slednji je bil prisoten tudi že na “3WAY Open House” leta 2019. Z nami pa bo tudi Hao Yang, direktor podjetja Intamsys, ki nam bo povedal nekaj več o industrijskih FFF 3D tiskalnikih.

Bogate nagrade in izjemno presenečenje

Z nagradami za “srečne” udeležence so stopili še korak naprej! Med vas bodo podelili veliko produktov v skupni vrednosti čez 2000 EUR (z DDV), in sicer:

 


Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 3WAY d.o.o.

V kolikor želite več informacij o “3WAY Open House” oziroma se prijaviti na ta dogodek, kliknite tukaj.

Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

 

 

 

DATUM

11 Nov 2022
Expired!

ČAS

9:30 - 18:00

Preberi več

PRIJAVI SE