RISE

Kdo ali kaj je Zet Happer Coach

Ime mi je Jošt in delam kot Zet Happer Coach.

NISEM VEDEL

Ko sem stopil na osebno podjetniško pot, sem ugotovil, da je, preden sploh začnemo z razvojem podjetniške ideje, velik proces, predvsem notranji, kjer moram ugotoviti, kaj sploh želim delati. Kako naj izgleda moje življenje in življenjski stil, da mi bo res služilo oz. kaj je tisti moj notranji klic, ki mu sledim, da bo moje poslanstvo dobilo tudi osebni smisel.

OBLIKUJEJO NAS MITI

Živeti svoje poslanstvo in svoje sanje ni mit. V resnici je vseprisotno, pogosto spregledano dejstvo. Sami si oblikujemo pot svojega življenja in sami se odločamo, kako ga bomo živeli.

V vsakem od nas tli iskra, ki čaka da se razplamti v svoj pravi potencial. Pomembno je, da v trenutku, ko začutimo poziv, tega ne prezremo.

 

 

UGOTOVITVE

 1. V hitrem tempu, ki nam ga življenje narekuje, smo pozabili na to, kdo resnično smo, kaj je naše poslanstvo in kaj nas v resnici kliče k udejanjanju. Sledimo klicem drugih, ki nas pogosto peljejo v nezadovoljstvo.
 2. Znašli smo se v kolektivnem kaosu, za katerega se zdi, da nas vodi v pogubo. Zato potrebujemo preobrat v življenju, ki nas obrne nazaj k nam samim.
 3. Vsaka odločitev, ki jo izberemo danes, bo na nas vplivala v prihodnosti. Hkrati pa imamo vsak dan možnost izbrati nekaj drugačnega. Zavedati se moramo, katere naše odločitve nas definirajo do sedaj ter kako bi radi živeli naprej.
 4. Življenje je lahko zelo preprosto, če si ga sami tako oblikujemo. Željam sodobnih ljudi ni videti konca, zato ni videti konca kaosu, ki je posledica nenasitnih želja. Oblikovati nov pogled na svet je naša priložnost živeti lahkotnejše – morda celo dolžnost.
 5. Želje niso enake našim sanjam. Želje so običajno prazne, kratkoročne misli, ki se kopičijo znotraj nas. Naše sanje, sanjsko življenje, pa so dolgo kultivirane in pogosto dokaj izoblikovane zamisli z lastnim nabojem, ki čakajo, da se skozi nas udejanjijo. Pogosto pravimo: ,,Samo še tole, potem se posvetim sebi”. Čas zase je sedaj. Namreč, ne moremo zares poskrbeti za druge, če sami ne znamo poskrbeti zase.

 

 

POT

Vsak človek ima svojo pot in pogosto jo mora prehoditi sam. A zares nikoli ni popolnoma sam, vedno se na naši poti najdejo sopotniki.

Kot coach, mentor in permakulturni načrtovalec, sem se usmeri v zavestno oblikovanje človekovega polnega potenciala. Skozi deset letni izkustveni študij sem se spoznal z različnimi modeli, metodami in tehnikami kako oblikovati, načrtovati in živeti tisto, kar nam resnično nekaj pomeni.

SODELOVANJE

Most v krepost – 5 tedenski program, kjer si razčistiš svoje potenciale, se soočiš s tem, kaj te ovira na poti, ločiš svoje želje, potrebe in sanje ter začenjaš živeti pot nazaj k sebi in svojemu poslanstvu.

Pričakovani rezultat programa je vzpostavljena jasna slika, kdo si, kaj te gradi in kaj ovira ter kam in kako se obrniti naprej.

Več o programu

Coaching ura – sodelujeva 1:1 preko video klica. Lahko se dogovoriva zgolj za eno uro (60€), pogosto pa praksa pokaže dobre rezultate v bolj intenzivnem sodelovanju od 5 do 12 tednov.

V 5 do 12 tednih se srečava vsak teden po 1 uro ter se posvetiva tvojim aktualnim temam sanj, želja, poslanstva in strahov individualno, prestopiva blokade, se ukvarjava z organizacijo in optimizacijo tvojega časa ter si oblikujeva sanjski in strateški načrt, ki te podpre tudi po koncu sodelovanja.

Rezultat tega sodelovanja je udejanjanje tvojega potenciala, tvojih sanj s konkretnimi vsebinami, konkretnimi koraki in načrti, več prostega časa, manj stresa, radost ob izvajanju nalog, ki te zares veselijo, lahkotnost in močan zagon da pot nadaljuješ.

Mentorska podpora – predstavlja dolgoročno sodelovanje (3 do 12 mesecev ali več), srečanja so bolj poredko (odvisno od potrebe), kot mentor pa nudim podporo pri tvoji transformaciji ter usmeritvi na novo pot, pot k sebi.

 

Več o sodelovanju in programih najdeš na spletni strani www.zethapper.com ali pa mi piši na info@zethapper.com.

Več o meni si lahko prebereš na spletni strani www.zethapper.com / O meni.

 

DODATNE INFORMACIJE

 • Lokacija:Celotna Slovenija – online
 • Spletna stran:zethapper.com
 • Vrsta storitve: Osebni coach / Coaching / Mentorstvo / Načrtovanje
 • Kontaktna oseba: Jošt Kozelj
 • Telefon: 068 642 009
 • E-mail: info@zethapper.com
 • Delovni čas: Pon – Pet / 9:00 – 16:00