RISE

Werner prihaja v Litijo

Pretekli teden se je v poslovnih prostorih RISE mudil tudi znani pevec Werner, ki svojo pevsko kariero razširja v novi poslovni smeri!

Prihaja edinstven portal, ki bo na enem mestu povezoval podjetja, predstavljal njihove proizvode ali storitve in IZ PRVE ROKE podajal informacije širokemu krogu potrošnikov, katerih je že sedaj preko 150.000 na Wernerjevih družabnih omrežjih.

Zaradi situacije v kateri se nahajamo, sem bil primoran narediti korak naprej v mojem življenju in mogoče je moralo priti do tega trenutka, da sem se odločil razširiti svoje delovanje v kreativni marketing. Sam sem to uspešno vpletal skozi koncerte in mojo glasbeno kariero 30 let. Vložil sem ogromno dela… truda… denarja in pridobil povratno zaupanje ljudi v  ime in blagovno znamko Werner, predvsem v človeka, ki je vedno iskren in ne pove tisto, kar bi mnogi želeli slišati, ampak vedno in zgolj RESNICO.

Ta srčnost in iskrenost me je večkrat veliko stala, še več pa dala. Tako mi je Corona pripeljala na pot nova poznanstva in zaupanja top brandiranih podjetij, s katerimi vam bomo skupaj združevali in mrežili podjetja, potrošnike in srčno podpirali ter ustvarjali pozitivno in lepo zgodbo!

Projekt vodi Jasna Potisek, z njeno marketinško agencijo Undercover marketing media, ki je tudi del našega RISE Ekosistema. Marketinška strokovnjakinja z več kot 15 let izkušenj na področju marketinga, razvoja poslovanja in oglaševanja, podjetjem pomaga od prve spletne prisotnosti do povečanja prodaje v Sloveniji in mednarodnih trgih. Z Wernerjem so se povezali, ker vidijo priložnost pri povezovanju lokalnih podjetij z izredno velikim krogom občinstva in potrošnikov, ki sledijo Wernerju. Vplivnostni marketing (oziroma influencer marketing) je v Sloveniji in svetu že izredno uveljavljen koncept, saj temelji na zaupanju in izkušnjah iz prve roke. Portal, ki ga gradijo bo temeljil na povezovanju, pristnem stiku in priložnostih za končne potrošnike in lokalna podjetja.

Werner dobrodošel v Litiji tudi v imenu Podjetniškega RISE Šmartno Litija.

 

Projekt:

Lansiranje spletnega portala

Priprava oglaševalskih možnosti in načinov sodelovanja podjetij

Promocija in trženje portala

Agencija: Undercover marketing media I Jasna Potisek

Fotografije: Miha Hercog