RISE

Sodeluj – Interaktivna spletna platforma – ZELENO PODJETNIŠTVO – vprašalnik

Poplave, gozdni požari, rekordni vročinski valovi in drugi ​​ekstremni vremenski dogodki (število naravnih nesreč, povezanih s podnebjem), se je v zadnjih desetletjih pomnožilo in zdi se, da je njihova povezava s podnebnimi spremembami vsako leto močnejša. Rešitve na le-to so velik izziv. Zmanjšanje emisij in prehod na trajnostne vire morata postati pomembna cilja nas vseh.

IZPOLNI ANKETO

Razvojni center Srca Slovenije s projektom Young GREENtreprenurs (2021-1-HU01-KA220-YOU-000029114), želi spodbuditi inovativne pristope spodbujanja zelenega podjetništva med mladimi. Projekt se je začel novembra 2021 in je s sodelovanju združil 6 držav (Slovenija, Bolgarija, Severna Makedonija, Irska, Španija, Madžarska).

Eden od rezultatov projekta bo interaktivna spletna platforma, ki bo povezovala zeleno industrijo (podjetništvo), spodbujala razvoj novih kompetenc med mladimi in razvoj start-up projektov za reševanje obstoječih okoljskih problemov, s predstavitvijo inovativnih digitalnih rešitev.

Za postavitev te platforme sta zelo pomembna vaše mnenje in sodelovanje. Vabljeni k sodelovanju v anketi vsi med 15. in 29. letom, ki vas zanimajo zeleno gospodarstvo, inovativne rešitve za spodbujanje zelenega podjetništva ali če imate projektne ideje, ki naslavljajo zgoraj omenjene izzive.

IZPOLNI ANKETO

Vprašalnik je anonimen, sodelovanje pa vam ne bo vzelo več kot 5 min vašega časa.

Anketa je odprta do 10. aprila 2022.