RISE

Za vas smo pridobili različna orodja, kot je 3D tiskalnikCNC laserski rezalnik in gravirnik, CNC rezkalnik, ter pripadajoče programe kot so CorelDRAW Tehnical Suite 2019, Solid Edge 2019, Photo Grav, RDworks, Aspire in druge. Vsa oprema je sofinancirana iz programa Interreg Europe, projekt P-IRIS.

Tako se lahko pri nas naučite delati s temi orodji, lahko uporabite orodja za izdelavo svojega produkta, lahko nam pošljete dokument izdelka in vam ga mi izdelamo, lahko se skupaj z nami usedete in dodelamo ter skonstruiramo izdelek.

Imaš idejo, zamisel?? Kontaktiraj nas in pomagali ti bomo idejo preoblikovati v realnost.

3D TISKALNIK

3D tiskalnik FlashForge lahko natisne predmet maksimalne velikosti 300 x 250 x 200mm. Izdelek se lahko izdela iz PLA/ABS/PC/PVA/HIPS/ PETG, lesenega ali najlon filamenta.

Kaj vse so uporabniki že izdelali s 3D tiskalnikom, si lahko ogledate na spletnih straneh thingiverse.comcults3D.comall3dp.com , nekaj malega smo ustvarili že tudi pri nas, kar lahko vidiš v spodnji galeriji

CNC LASER

CNC laserski rezalnik in gravirnik HyperCUT ima maksimalno obdelovalno površino 900x600mm. Gravira lahko materiale kot so steklo, pleksi,  les, usnje, papir, karton, blago, eluksirani ALU, … Reže lahko materiale kot so les, karton, usnje, goba, stiropor, pleksi, folija, cerada, … 

Kaj vse lahko izdelate s tem orodjem, lahko najdete na spletu če v brskalnik napišete »Ideas for laser cutting«, nekaj malega si lahko pogledaš na spodnji galeriji.

CNC REZKAR

CNC rezkalnik HyperCUT ima maksimalno obdelovalno površino 600x900x200mm. Primeren za graviranje in rezkanje manjših in srednje velikih kosov, iz materialov kot so les, plastika, karbon in ALU.

Kaj vse lahko izdelate s tem orodjem, lahko vidite v spodnji galeriji, še več pa na spletu.

CorelDRAW

Program CorelDRAW Tehnical Suit 2019  ponuja različne možnosti vektorskega risanja in dizajniranja.

Imamo Corel DRAW, Corel DESIGNER, Corel PHOTO, Corel Capture, Corel Font Manager in XVL Corel Edition. Tako lahko vse izdelke zrišemo in jih nato izdelamo v zgornjih orodjih.