RISE

Tilen Travnik, D.Labs: Kako razviti poslovno idejo

Vabimo vas na brezplačno predavanje: Kako razviti poslovno idejo. Predaval bo Tilen Travnik.
2.3.2020 ob 18.00 V podjetniškem Rise Šmartno Litija, Breg pri Litiji 54, Litija

VSEBINE, O KATERIH PREDAVA TILEN TRAVNIK:

Vse o tem kako se lotiti razvoja produkta, kakšen je njihov hands-on approach in nekaj primerov iz prakse iz Slovenije ter Londona.
Temelj razvoja produkta je popolno poznavanje lastnega poslovnega modela in kvalitetno opravljena discovery faza.

Proces dela podjetja D.Labs je svojevrsten, začne se tako, da v podjetju »ubijajo« idejo njihovih strank, dokler je ne preoblikujejo do te mere, da je dovolj dobra tudi po kriterijih D.Labsa. »Naše podjetje ima trden princip, da na produktih, v katere Jaka (Jaka Levstek, CEO, D.Labs, op. a.) in jaz ne verjameva, v podjetju ne delamo. Midva se o tem odločiva na podlagi prvega pogovora s stranko, ki mora dobro razumeti svojo poslovno priložnost: posamezne segmente ciljnega trga, dobro poznati problem in poiskati ustrezne rešitve ter razumeti, kaj bi lahko bila njegova nepoštena prednost (unfair advantage) pred ostalimi ponudniki na trgu,« o postopku izbire strank, s katerimi sodeluje D·Labs, razlaga Tilen Travnik.

“Slovenski start-upi imajo pri analizi konkurence velike težave in običajno sploh ne naredijo »domače naloge« ter enostavno trdijo, da na njihovem področju konkurenca ne obstaja oziroma je njihova konkurenca tako majhna, da ni pomembna…

Še nekaj vsebin o Tilnu Travniku in kaj vse o razvoju produkta lahko izveste na tokratnem predavanju:
Težava je v egu ekipe: https://posel2030.finance.si/8803118/Tilen-Travnik-Tezava-je-v-egu-ekipe
“Ko stranka pride v Slovenijo, se vse zgodi samo od sebe”: https://mladipodjetnik.si/novice-in-dogodki/novice/ko-stranka-pride-v-slovenijo-se-vse-zgodi-samo-od-sebe

O PREDAVATELJU
Tilen Travnik je soustanovitelj in partner podjetja D•Labs, kjer svoje 15 letne izkušnje s področja agilnega vodenja uporablja pri optimizaciji razvojnih procesov internetnih produktov. Kombiniranje znanj iz raziskovalne sfere, MBA in vitkega podjetništva mu omogoča, da hitro izboljšuje razvojne procese tako v korporacijah kot v startup podjetjih. V zadnjih šestih letih je uspešno preobrazil vodstva in ekipe v več kot 20 podjetjih tako doma kot v Veliki Britaniji. Trenutno je svetovalec za razvoj v petih od njih.

SPLOŠNE INFORMACIJE
Zaradi omejenega števila mest in lažje organizacije se je na predavanje potrebno prijaviti in sicer na e-mail naslov info@rise.si ali telefonsko številko 041 76 79 75.

Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija. Iz glavne ceste zavijete v obrtno industrijsko cono pri Predilnici Litija, nahajamo se nasproti objekta Makplast in Avtoservisa Grm, prvo nadstropje.

Predavanje bo brezplačno, sofinancirano iz programa Interreg Europe, projekt P-IRIS.