RISE

Storitev PRVA i

Storitev je namenjena inovativnim malim in srednjim podjetjem s tržno zanimivimi proizvodi, ki želijo ugotoviti, kaj vse lahko zavarujejo kot svojo intelektualno lastnino in kakšne prednosti jim to lahko prinese.

Prva informacija o intelektualni lastnini

  • Ali je vaše podjetje inovativno?
  • Imate dobre, inovativne zamisli in tržno zanimive proizvode?
  • Veste, da so vaši izdelki dobri (tako dobri, da so zanimivi tudi za konkurenco), vendar se z intelektualno lastnino še niste srečali?
  • Želite odkriti, kaj vse v okviru vašega podjetja lahko zavarujete kot intelektualno lastnino in kakšne prednosti vam to lahko prinese?

Če ste na vsa vprašanja odgovorili z DA, potem izrabite priložnost, ki vam jo ponuja Urad RS za intelektualno lastnino.

V sodelovanju z Evropskim patentnim uradom URSIL izvaja projekt Prva informacija o intelektualni lastnini (s poudarkom na industrijski lastnini), ki je namenjena inovativnim malim in srednjim podjetjem brez izkušenj na tem področju.

Kaj vam storitev prinaša?

V današnjem času, ki ga zaznamujeta vse bolj dinamična tržna konkurenca in globalizacija, postaja intelektualna lastnina ključen element razvoja in konkurenčne prednosti. Mala in srednja podjetja so inovativna, vendar svojega znanja pogosto ne varujejo in lahko posledično hitro izgubijo potencialno prednost na trgu, saj konkurenti nemalokrat brez posledic prevzemajo njihovo znanje. S storitvijo PRVA i želi URSIL skupaj z vami poiskati možnosti in načine varovanja vašega znanja s pravicami intelektualne lastnine.

Izkoristite priložnost!

Z obiskom njihovega strokovnjaka in pogovorom z osebo v vašem podjetju, ki dobro pozna podjetje in njegovo razvojno vizijo, boste pridobili nova ali dodatna znanja o tem, kako lahko s pravilno uporabo intelektualne lastnine izboljšate vaš poslovni rezultat in si zagotovite prednost pred konkurenco.

Po razgovoru vam bodo na podlagi pridobljenih informacij in znanja izdelali poročilo, kjer bodo poleg ugotovljenega trenutnega stanja glede intelektualne lastnine vašega podjetja navedena tudi konkretna priporočila o možnostih za njeno varstvo. Poročilo vam bodo pri naslednjem obisku na kratko predstavili in vam odgovorili na morebitna vprašanja.

Storitev je brezplačna, zato izkoristite priložnost, ki vam jo ponujajo. Od vas zahteva le nekaj časa. Investirajte v ta čas! Pridobljene nove informacije in novo znanje lahko pomenijo prednost pred konkurenco.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije so dosegljivi tudi na telefonu: (01) 620 31 77 ali mobilnem telefonu 031 383 244 (vodja storitve g. Stanislav Kaluža).


VIR: SPIRIT Slovenija


Newsletter signup

Prijavi se na naše e-novice. S prijavo boste redno prejemali obvestila o novostih in dogajanju v podjetniškem RISE.

Pošiljanje....

Bravo! Se tipkamo!