RISE

Seminar GEOMANTIJA

Četrtek, 20. 2.2020 od 17.30 do 20.30 ure
Podjetniški RISE Šmartno Litija, Breg pri Litiji 54, Litija

Predavanje, delavnico in vaje vodi Robi Lavin po preizkušenem pristopu seminarjev geomantije, holističnega svetovanja, mentorskega dela z ljudmi in proučevanja Zemlje, narave in bivalnih prostorov.
Seminar vključuje obravnavo človeka, doma, narave, okolja bivanja, družbenih razmer in planetarnih podnebnih sprememb s svojim duhovnim ozadjem. Ponuja podporo pri spremembah v letu 2020.
Znanja so tradicionalna in sodobna, iz najnovejših ugotovitev – o energijskih zakonitostih bivalnega prostora in sobivanja z naravo in Zemljo. Poznana so kot feng shui, radiestezija, bioenergija, psihologija bivanja in energijska medicina. Prikazani bodo primeri iz prakse. Holistična znanja geomantije pomagajo poskrbeti zase v sodobnem načinu življenja. Za osebno rast, vseživljenjsko učenje, razvijanje intuicije in ustvarjalnosti- v stiku z naravo.

Izvedli bomo geo vaje za krepitev zdravja in stik z naravo in Zemljo. Geomantijske vaje so po tradiciji podobne taj čiju, vendar unikatne. Zasnovane so na markantnih energijskih lokacijah, v pomoč za povezanost s sabo in Zemljo. Namenjene so za uporabo v vsakdanjem življenju kjer koli. So kombinacija gibov telesa, dihanja in osredinjenosti nase in na Zemljo.

Robi Lavin se poklicno ukvarja z geomantijo od leta 1999. Geomantija je holistična medicina za zdravje prostora in človeka. Po tradiciji poznana kot vedenje o življenjski energiji Zemlje. Dandanes znana kot sodobni feng shui in posodobljena praksa znanj naših prednikov, sožitja z naravo in domovanja skupnosti.
Posveča se raziskavam prostora, pregledom zdravja bivanja hiš in naselij, prostorskemu načrtovanju za občine, zdravljenju prostora, svetovanju in oblikovanju holističnih programov za zdravje okolja in človeka. Izvaja inovativen mentorski pristop združevanja sektorjev v delu z ljudmi in prostorom.

Prvi v Sloveniji je uvedel geomantijski OPPN in geomantijski zeleni turizem. S podporo STO uvaja avtentične vaje krepitve zdravja, celostnih doživetij in sonaravnega selfnesa. L. 2010 je prejel priznanje GZS za inovacijo geomantijsko poslovno svetovanje. V Sloveniji je pregledal in svetoval več kot 550 bivalnim hišam. Je soustvarjalec državljanske pobude Integralna zelena Slovenija. Skupaj z ženo Karin Lavin vodi zavod za celostni razvoj Zavod Anima Mundi.
Dejavnost zavoda so geomantijski projekti za trajnostni razvoj, zdravje okolja, obravnava naravne in kulturne dediščine, razvoj podeželja, turistični programi in izobraževanja.

SPLOŠNE INFORMACIJE:
Organizator: Podjetniški RISE Šmartno Litija (www.rise.si)
Soorganizator: Robi Lavin (www.geomantija.si)
Seminar traja 3 ure. Ni potrebno predznanje. Cena 50 €/osebo.

Na predavanje se je zaradi omejenega števila mest potrebno prijaviti na email: info@rise.si ALI info@geomantija.si
Na voljo so brezplačna parkirišča.
Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija. Z glavne ceste zavijete v obrtno poslovno cono Zagorica, pri Predilnici Litija. Nahajamo se nasproti objekta Makplast, v isti stavbi kakor Lesokras in Poker d.o.o., prvo nadstropje.