RISE

Prevzemimo odgovornost za svoje zdravje in življenje

DOGODEK: Prevzemimo odgovornost za svoje zdravje in življenje – “Kako nevidno vpliva na vidno”. SREDA, 27.11.2019 ob 17.30 uri (trajanje cca 3 ure, skupaj s premori).

PROGRAM:

1. Uvod v predstavitev in obrazložitev nevidnega, čutnega sveta
~ Gregor Berčon ~

Že Nikola Tesla je dejal “Če želimo razumeti svet okoli nas, si ga
predstavljajmo kot energijo, frekvence, vibracije”. Kakšno povezavo ima 5 osnovnih elementov, naša čutila, energija človeka (aura, čakre,..), svet okoli nas, naše osončje in ozvezdja, ter naš um in naša podzavest.
Svet ni samo vidna, fizična sfera. Vidnega je le 33% od celote.

2. Rojstna karta človeka – Bodimo kreativni soustvarjalci našega življenja.
~ Aryani – Špela Vozelj ~

Človek pripada naravi in je prav tako kot zemlja, reke, morja…
podvržen njenim principom. Ljudje smo se v svoji evoluciji oddaljili in odtujili od narave ter njenih ritmov. Zgubili smo svoj notranji kompas in zato se ne zavedamo svojega pravega potenciala ter smo izgubljeni v množici zunanjih podatkov. Djotiš
nam pokaže oz. v nas prebudi zavedanje naše prave biti.

3. Kako nevidno ustvari bolezen in vloga terapije z bioresonanco
~ Klavdija Tomažič ~

Prehod bolezni iz energijske v fizično obliko. Razlika med zdravjem in boleznijo in odkrijmo vzroke bolezni. Bioresonančna terapija – kaj je to? Ali deluje le, če v njo verjameš? Stranski učinki bioresonance. Področja uporabnosti bioresonance.

4. Prosto druženje in kramljanje s predavatelji in ostalimi
udeleženci.

KRATKO O PREDAVATELJIH:

1. Gregor Berčon

Raziskovalec očem nevidnega sveta. Že od malega so ga zanimali vplivi narave na človekovo naravo. Po profesiji je inženir gradbeništva. Ker mu sama gradnja ni imela smisla, je iskal globlji pomen postavitve prostorov, izbiro materialov, izbiro  barv,itd.. Sprašuje se, kako vsaka malenkost, na katero človek ne da veliko ali nič pozornosti vpliva na njegovo počutje, vedenje in zdravje. Tako je končal triletno šolo Djotiša in Vastuja na Isa inštitutu v Ljubljani, preučeval sveto geometrijo, način in smisel gradnje naših prednikov, kako vplivajo stvari na človeka, na
njegovo podzavest, duha, energijo. Tako se je izšolal tudi za praktika nevrolingvističnega programiranja. Združuje znanja in vedenja vseh smeri, saj meni, da je vsako znanje kot en košček sestavljanke, katero sliko vidimo šele ko jih sestavimo skupaj.

2. Aryani Špela Vozelj – certificirana Vastu in Djotiš svetovalka ter predavateljica.
Je navdušena raziskovalka življenja in formalna izobrazba (prof. slov. in prof. soc.) ter raznorazne delavnice ji niso potešile njenega raziskovalnega duha. Tako jo je radovednost popeljala v svet starodavnih vedskih skrivnosti Vastuja in Djotiša, s pomočjo katerih je našla odgovore na dolgoletna vprašanja.
V svojem več kot deset-letnem iskanju in raziskovanju je med drugim končala triletno šolo Djotiša in Vastuja na Isa inštitutu v Ljubljani. Že v teku študija je začela svoja znanja poglabljati in širiti s pomočjo lastnih raziskovanj, Cosmic insights (dr. Arjun Pai, dr. Aditya Togi, dr. Kanholi Krishnan Santhip in ekipa) ter Achale in Govindadasa (4 Harmony). Bolj ko svoje vedenje nadgrajuje, bolj se zaveda, kako široka in neskončno čudovita so ta znanja.

3. Klavdija Tomažič
Je doktorica veterinarske medicine. Po končani fakulteti je izkušnje v veterini pridobila z volontiranjem v lokalni veterinarski ambulanti Gaber in na Kliniki za kirurgijo in male živali na Veterinarski fakulteti.
Leta 2016 je zaključila 6 mesečno »online« izobraževanje na britanski šoli Acousound International School Of Holistic Therapies, sedaj pa se redno izobražuje na Inštitutu za bioresonanco. Bioresonančna testiranja in terapije izvaja v Trzinu in v Litiji ter občasno na domu.

SPLOŠNE INFORMACIJE O DOGODKU:

Obvezna prijava na email zaradi lažje organizacije: nina.penhofer@gmail.com ali tel. št. 041 76 79 75.
Delavnica je brezplačna, pobirali se bodo prostovoljni prispevki.
Predavanje traja cca 3 ure (po predavanju so možna tudi vprašanja udeležencev).

KJE SMO:
Najlažje nas najdete, če v Google Maps vtipkate naslov: Breg pri Litiji 53.
Nahajamo se v poslovno obrtni coni v Zagorici (pred vhodom v cono so velike oranžne zastave).