RISE

Prevzemimo odgovornost za svoje zdravje in življenje

2. Sklop predavanja: Prevzemimo odgovornost za svoje zdravje in življenje – “Zdrav mir v stresnem okolju”

SREDA, 22.1.2020 ob 17.30, Podjetniški RISE Šmartno Litija, z.b.o., Breg pri Litiji 53, 1270 Litija

Tokrat bomo govorili o naslednjih temah:

1.ZDRAVE ŽIVLJENJSKE NAVADE – SKRB ZA ZDRAVJE S POMOČJO ETERIČNIH OLJ doTerra
~ Martina Petrovčič ~
Kdaj najbolj aktivno skrbiš za svoje zdravje? Ko si mlad, zdrav in poln energije ali ko zboliš? V zahodni kulturi šele v zadnjih letih spoznavamo, da se skrb za naše zdravje začne z zdravimi navadami, ko je z nami vse v redu (kar je na daljnem vzhodu prastara znanost in praksa).
Zdrave življenjske navade, s katerimi proaktivno varujemo zdravje, lahko opredelimo in razdelimo na 5 temeljev dobrega počutja:
– pravilna prehrana
– vadba
– počitek in obvladovanje stresa
– zmanjšanje toksinov iz okolja
– poučena skrb zase s komplementarnimi metodami.

Na predavanju boste spoznali, kako s pomočjo eteričnih olj doTERRA Essential Oils Malaysia pravočasno in učinkovito okrepimo naš imunski odziv, izboljšamo počutje in olajšamo vse vrste telesnih in čustvenih težav na popolnoma preprost in naraven način.
Pravi čas, da aktivno poskrbiš za svoje zdravje, je ZDAJ!

2.DOSEGANJE NOTRANJEGA MIRU IN ZDRAVLJENJE TELESA
~ Janez Batič ~
Stres kot vsakdanji spremljevalec povzroča nešteto nevšečnosti. Z notranjim mirom in drugačnim pogledom na življenje, lahko usmerimo svoje dogodke k lažjemu razumevanju sveta, v katerem živimo. Posledično je naše življenje zdravo, brez bolezni in bolečin. Jasen pogled na svoje življenje pa nam omogoča, da smo sami kreatorji življenja, ki ga živimo. Na predavanju bomo spoznali kako se znebiti stresa, kako nevidni svet vpliva na naša fizična telesa ter kako si lahko pomagamo, da bo naše telo zdravo in naš duh leteč. Življenje je lahko takšno, kot si ga želimo ter polno miru in ljubezni.

3.PROSTO DRUŽENJE IN KRAMLJANJE S PREDAVATELJEMA IN OSTALIMI UDELEŽENCI

KRATKO O PREDAVATELJIH:
1. Martina Petrovčič
Njena pot z doTERRA Essential Oils USA se je začela nekaj mesecev po rojstvu prvega otroka. Imela je veliko težav z laktacijo, za kar je iskala rešitev v vseh možnih izdelkih. V eni izmed skupin na družbenih omrežjih ji je ena od mamic ponudila in poslala vzorček eteričnega olja komarčka. Učinek je bil zanjo neverjeten, zato se je odločila za nakup in včlanitev v doTerro z osnovnim setom olj in dodanim eteričnim oljem komarčka.
Kot večina uporabnikov, je bila tudi ona sprva skeptična v delovanje in učinkovitost eteričnih olj, vendar so jo vedno znova prepričala. Začela se je izobraževati o njihovem pridelovanju, varni uporabi in naprednejših tehnikah nanašanja (Aromatouch technique), ter tako pričela s svojim poslanstvom deljenja eteričnih olj. Sprva je z njimi seznanila svoje bližnje, nato še ostale. Kar jo najbolj razveseljuje pri delu z doTerro, so novičke zadovoljnih uporabnikov, ki so s pomočjo eteričnih olj odpravili katerokoli od svojih dolgotrajnih težav.

2. Janez Batič – Jani
Pranični terapevt, zdravilec in predavatelj. Svoje znanje je nabiral skozi življenje zadnjih več kot dvajset let in ga dopolnil z izobraževanjem pri enem največjih svetovnih zdravilcev, Master Hector Ramosu, ki se pod okriljem svetovne organizacije World Pranic Healing Foundation India, ukvarja z energetskim zdravljenjem. Ostala znanja je pridobival še pri Deborah Anne Quibell, PhD, Dr. Aleksander Sinigoju, Cristy Žmahar in drugih. Njegovo znanje vključuje kombinacijo intuicije, osebnega znanja in formalnega izobraževanja, ki se medsebojno dopolnjujejo in prepletajo. Po formalni izobrazbi je mag. poslovnih ved. Več informacij na https://www.janezbatic.com/

SPLOŠNE INFORMACIJE:
Na predavanje se je zaradi omejenega števila udeležencev potrebno prijaviti na email: info@rise.si ali telefonsko številko 031 296 543.

Predavanje je plačljivo, vrednost je 3€ za 2 uri predavanja. Plača se na podlagi predračuna, katerega vam pošljemo ob prijavi na dogodek.

Na voljo so brezplačna parkirišča.

Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 53, Litija, z glavne ceste zavijete v obrtno poslovno cono Zagorica, pri Predilnici Litija, nahajamo se nasproti Makplast-a, v isti stavbi, kakor Lesokras d.o.o in Poker d.o.o., prvo nadstropje.