RISE

Google oglaševanje - www.rise.si

Praktična delavnica Google Ads oglaševanje

Ljudje uporabljajo Google za iskanje stvari, ki jih želijo početi, mest, kamor želijo iti, ter izdelkov in storitev, ki jih želijo kupiti. To je izvrstna priložnost za vas, ki želite, da vas vaše potencialne stranke najdejo.

Vaš oglas je lahko v Googlu prikazan natanko v trenutku, ko uporabnik išče take izdelke, ali storitve, kot jih ponujate vi. Plačate samo za rezultate, kot so kliki na vaše spletno mesto ali klici v vaše podjetje.

 

Izdelaj Google kampanjo sam!

Organizira: Big M Marketing, Mateja Boldin Zevnik

Kdaj in kje: v torek, 13. oktobra 2020 med 17.30. in 20.30 uro v učilnici Izobraževalnega centra Geoss Litija

Na delavnici boste izvedeli:

  • glavne kategorije Google Adwords oglaševanja,
  • pozicioniranost posameznih oglasov,
  • kako vzpostaviti Google Ads račun
  • kako kreirati kampanje,
  • kako določiti ciljne kupce,
  • pravo izbiro ključnih in negativnih besed,
  • kako napisati učinkovit in dobro ocenjen oglas,
  • uporabo Google Analytics,
  • pogoste napake,
  • primere dobre prakse.

 

KDO PREDAVA?
mag. Mateja Boldin Zevnik in Sebastjan Boh
Po uvodni predstavitvi Mateja Boldin Zevnik o tem, kako zastaviti celostno komunikacijsko strategijo, bo praktično delavnico vodil Sebastjan Boh.

 

KDAJ IN KJE bo potekala praktična delavnica ta »GOOGLE ADS OGLAŠEVANJE«?
Big M Delavnica: Postavi si Google kampanjo sam! bo potekala v torek, 13. oktobra 2020 med 17.30. in 20.30 uro v učilnici Izobraževalnega centra Geoss Litija (Bivša Stara šola), Cesta komandanta Staneta 2 1270 Litija

 

Komu je delavnica namenjena?
K udeležbi vabimo vse podjetnike, ki želijo povečati prepoznavnost dejavnosti in doseči večjo konverzijo na svoji spletni strani tudi preko Google Ads oglaševanja. In tudi tiste, ki si želite novih znanj in kompetenc na področju digitalnega marketinga.

 

KOTIZACIJA
Redna kotizacija za delavnico: 85 EUR
Kotizacija za člane RISE in dijake/študente (tudi IC Geoss)  65 EUR

Prijava na delavnico: preko elektronske pošte mateja@thebigm.si; Zadeva: prijava na google delavnico«

 

Število mest je omejeno na 13 udeležencev.
Da se delavnica izvede, mora biti prijavljenih vsaj 8 udeležencev. V kolikor bo zanimanja več, bomo organizirali dva termina in sicer naknadni termin v sredo 14, oktobra ob enakem času in na istem kraju.

 

V mesecu novembru bomo organizirali tudi praktično delavnico na temo Facebook in Instagram oglaševanja. Udeležite se obeh delavnic in prihranite 10 EUR ob prijavi na drugi delavnico.
V kolikor bo zaradi korona situacije izvedbo delavnice v živo nemogoč izvesti, jo bomo prestavili in vas o tem pravočasno obvestili, oziroma izvedli preko spleta. Vračila kotizacije bodo v tem izrednem primeru možna.

 

Opis predavateljev:

Kdo je Mag: Mateja Boldin Zevnik

Strokovnjakinja za strateški marketing, ki s podjetji sodeluje vse od ideje, do definicije produkta ter do učinkovitega lansiranja ter nastopa na trgu. Več let aktivno predava in svetuje podjetjem (SME) in posameznikom. Specializirana je za strategije blagovnih znamk ter B2B  marketing. V zadnjem letu pa se osredotoča športni marketing.

V preteklosti je izvedla delavnice in predavanja:

 

Kdo je Sebastjan Boh

Je specialist za digitalni marketing, ki je delal v podjetjih kot so ceneje.si,  TSmedia, Bolha… kjer je v glavnem skrbel za analitiko, SEO, oglaševanje na družabnih omrežjih in Google platformah, testiral in vpeljeval nove produkte za trženje, skrbel za čim večji doseg spletnih mest siol.net, najdi.si, bizi.si, itis.si (1.mesto na MOSS-u) ter izvajal interna predavanja in delavnice na temo digitalnega marketinga.

 

Predaval je tudi na konferencah: