RISE

VETERINARSKA AMBULANTA GABER

Pravi naslov za zdravje vaših živali!

www.rise.si - platforma - Veterinarska ambulanta Gaber

Opis podjetja

V Veterinarski ambulanti Gaber se bo za vas in vaše živali potrudil strokovno podkovan kolektiv.
Ukvarjamo se s preventivo, diagnostiko, zdravljenjem, kirurgijo, stomatologijo, cepljenjem vaših živali ter svetovanjem.
Preventivni pregledi, urejanje dokumentacije, preventiva pred paraziti, preventivna cepljenja, svetovanje o pravilni prehrani in druga svetovanja predstavljajo velik, zelo pomemben del našega dela.
Na enem mestu izvajamo popolno in hitro diagnostiko. Ta zajema poleg natančnih kliničnih pregledov tudi laboratorijske preiskave krvi, brisov in urina, ultrazvočno in rentgensko diagnostiko, kar vse izvajamo pri nas v ambulanti. Sodelujemo pa tudi s slovenskimi in tujimi laboratoriji, kjer se opravljajo dodatne preiskave, kot so hormonska, alergijska, genska in druga testiranja.
Dobra diagnostika je ključ do uspešnega zdravljenja. Zdravljenja izvajamo strokovno in po najnovejših smernicah, kadar je potrebno, se povezujemo z veterinarji specialisti za posamezno področje. Ker je informiranost lastnikov živali ključna za uspešnost zdravljenja, pogovoru z njimi namenjamo veliko pozornosti.
Izvajamo tudi kirurške posege v anesteziji, za kar uporabljamo sodobno opremljen kirurški prostor, z inhalacijsim anestezijskim aparatom in sodobnim monitoringom. Poleg kastracij in sterilizacij vseh vrst malih živali izvajamo tudi druge operacije mehkih tkiv, kot so carski rezi, operacije mehurja, prebavil, operacije tumorjev, očesnih vek, operacije po poškodbah……
V splošni anesteziji opravljamo tudi stomatološke posege in druge posege v ustni votlini.

Veterinarji v Veterinarski ambulanti Gaber svoje delo opravljamo strokovno, srčno, vestno in z veliko odgovornostjo. Delamo za živali.

Storitve podjetja

  • Diagnostika (ultrazvok, rentgen, laboratorij)
  • Zdravljenje malih živali
  • Preventiva
  • Svetovanje
  • Kirurgija
  • Stomatologija
  • Specialistične storitve
  • Izobraževanja s področja zdravja in nege živali
  • Trgovina za male živali

Reference podjetja

Ponosni smo na veliko število pozdravljenih pacientov in zadovoljnih strank, ki se k nam redno vračajo.
Da znamo in zmoremo slediti novostim stroke in jih uporabljati v praksi.

Podatki podjetja

povezava na spletno učilnico

povezava na spletno tržnico