RISE

RIOS Nina Prcač Dolinšek s.p.

www.rise.si - platforma Trx z Nino

Opis podjetja

TRX je revolucionarna oblika vadbe, ki je v osnovi zelo preprosta, a hkrati izredno učinkovita. Edino orodje predstavlja vadbeni pripomoček iz najlonskih vrvi in ročk, ki visi na višini okoli dveh metrov.
Kaj TRX vadba nudi?
Funkcionalnost – aktivnost, ki zahteva nadzorovano produkcijo statične in dinamične mišične sile, da se izvede sestavljen gib. Pozorni moramo biti na pravilno izvedbo, zato hkrati izboljšujemo zavedanje lastnega telesa. Pri vadbi stremimo k temu, da učinkovito vključimo čim več mišic, ki jih v vsakdanjem življenju malo uporabljamo.
Varnost – izvajamo gibanja katerim povečujemo težavnost s spremembo naklona in stabilizacije telesa. Vadimo z lastnim telesom in ne uporabljamo dodatnih bremen.
Kompleksnost – deluje na stabilizacijo telesa, mišično vzdržljivost ter moč, ravnotežje in eksplozivnost. Od izvedbe vaj pa je odvisna tudi fleksibilnost.
Prilagojenost vsem – vadbo si lahko z nakloni in intenzivnostjo vaje prilagodi vsak posameznik. Gibanja so naravna, zato ni potrebe po predznanju. Vadba je kratka (cca. 45 min), saj lahko s TRXom v kratkem času dosežemo odlične rezultate, kajti poraba energije pri treningu je za 20 do 30 odstotkov višja kot pri enako trajajočem treningu v fitnesu.
Treningi potekajo pod vodstvom izkušene vaditeljice, ki TRX uporablja že od leta 2008 ter se je za vadbo TRX izobraževala v glavnem centru San Francisco v Kaliforniji, New Yorku in Atenah. Zaradi kvalitetnejše izvedbe je število vadečih omejeno ter z vadečimi ne vadi, temveč vas vodi in nadzoruje skozi celoten potek treninga.
TRX treningi potekajo – ponedeljek in sredo ob 18h, 19h in 20h – prenovljena mala dvorana Tenis klub As, Litija.

Storitve podjetja

Reference podjetja

Podatki podjetja

spletna stran podjetja

povezava na spletno učilnico

povezava na spletno tržnico