RISE

Kupikolo.si

Opis podjetja

KUPIKOLO.si je prvi in edini specializirani spletni oglasnik, ki nudi celostno ponudbo opreme s področja kolesarstva. Kot tak predstavlja zbirališče ljubiteljev kolesarstva ali zgolj uporabnikov ter ponudnikov z različno opremo. KUPIKOLO.si ekipa ima, poleg nakupa ali prodaje, za vas pripravljene tudi druge zanimive vsebine s področja kolesarstva, kot so predlogi kolesarskih izletov, poti, delimo z vami nova spoznanja, novosti in še več.

Kolesarstvo ni zgolj del športa, je način življenja. Z uspehom znanih slovenskih imen v tem športu na svetovnem nivoju se je dvignila tudi naša raven zavedanja o dimenziji te kulture. Danes kolesarjenje v Sloveniji zagotovo predstavlja eno izmed najpogostejših oblik rekreacije in hkrati najbolj trajnostni način prevoza. KUPIKOLO.si je vaša priložnost, da se pridružite tej veliki skupnosti in tako oddate svoj prispevek k razvoju te kulture.

Naše poslanstvo
KUPIKOLO.si nudi svojim uporabnikom spletni prostor za oglaševanje in priložnost za nakup s področja kolesarstva. S svojim specializiranim prostorom za oglaševanje želimo prispevati k oblikovanju kolesarske kulture v Sloveniji, ne zgolj z oglasi temveč tudi temami, ki bodo na novo ali dodatno ozavestile naše sedanje in prihodnje uporabnike. Ekipo KUPIKOLO.si povezuje strast do kolesarjenja in tam kjer je strast, je tudi uspeh.

Storitve podjetja

Za oglaševanje nove in rabljene kolesarske opreme ter koles

Reference podjetja

Sodelovanje z največjimi specializiranimi trgovci v Sloveniji

  • Trgovina A2U
  • JB Center
  • Na tekmi.si
  • Hoa Projekt
  • Berk Composites
  • 4Endurance Slovenija

Podatki podjetja

povezava na spletno učilnico

povezava na spletno tržnico