RISE

Janez Javorski

Opis podjetja

Kmetija Pr Nejc je EKO kmetija na kateri upoštevamo načelo trajnostnega razvoja in uporabljamo načela permakulture in biodinamike.

ŠD Javor je bilo ustanovljeno v letu 1998 in je v prvih dveh letih delovalo le na športnem področju. Smo neprofitna nevladna organizacija v Javnem interesu.

S povečanjem članov, so se želje širile, tako, da smo se organizirali v sekcijah. Sekcija za zelišča in Sekcija za zdrav način življenja sta v letu 2000 pričeli s spoznavanjem zelišč, ki rastejo na območju Javorja in v Sloveniji. Z osvajanjem novih znanj smo pričeli za delovanje društva nabirati, predelovati zdravilna zelišča in jih ponudili na trg. Na kmetiji Pr’Nejc, kjer delujemo ob Javorski energijski in učni poti nabiramo vsa zelišča, ki jih ročno predelamo v izdelke, ki jih ponujamo.

Izgradili smo Javorsko energijsko in učno pot s sedmimi energijskimi točkami.  Mandala, Triqetra, Javorski energijski kamen, Keltska hiša, Ledvička, Osmica in Izvir žive vode. Zlasti je znana in priznana energijska točka za izboljšavo delovanja ledvic in sečil.

Ob obisku si lahko natočite  živo izvirsko vodo in posedite v prijetni naravi. Pogledate kaj ste v Keltskem horoskopu, ogledate več petdeset zeliščnih vrtičkov in nasad Sivke.  Obenem si lahko kupite naše naravne izdelke po znižanih prodajnih cenah.

Danes vam lahko z lastnimi dolgoletnimi izkušnjami ponudimo naravne izdelke iz neokrnjene narave, pripravljene na naravni način. Pridobili smo si HACCP potrdila, se vpisali v Register obratov za pridelovanje in prodajo zelišč.

Vsi naši izdelki so ročno izdelani in preizkušeni. Nimajo stranskih učinkov. Ne zaposlujemo na črno, ne izkoriščamo otrok in ves dobiček vlagamo v razvoj društva in okolice.

Nahajamo se na:

46 stopinj 0 minut 10,03 sekund N

14 stopinj 50 minut 6,52 sekund E

Storitve podjetja

  • Prodaja naravnih izdelkov iz neokrnjene narave (tinkture, mazila, čaji, olja, žganice) pripravljene na naravni način
  • Sprehod po Javorski energijsko učni poti s sedmimi energijskimi točkami (Mandala, Triqetra, Javorski energijski kamen, Keltska hiša, Ledvička, Osmica in Izvir žive vode)
  • Natočite si živo izvirsko vodo
  • Sproščajoče posedanje v prijetni naravi
  • Keltski horoskop
  • Ogled več petdeset zeliščnih vrtičkov in nasad Sivke

Reference podjetja