RISE

BGA SI

Odločitev narave

Opis podjetja

Smo mlado podjetje, ki je v letu 2020 pridobilo ekskluzivno pravico do trženja blagovne znamke BGA za področje celotne Evrope. BGA soil conditioner je eno najbolj razpoznavnih znamk LR Kitajske, saj se na področju Azije uspešno uporablja že vrsto let. Izumitelj, dr. Zhang Jianmin je za svoje delo prejel več nagrad s strani United Nations Eco Alliance.  Več o produktu, ki ga zastopa naše podjetje, najdete na spletni strani www.bga.si.

Storitve podjetja

BGA soil conditioner smo po EU zakonodaji registrirali kot BGA organsko mineralno gnojilo. Gre za revolucionarno formulo, ki je na novo definiralo prehrano in oskrbo rastlin. Zato je naše gnojilo primerno tako za vrtičkarje kot tudi za velike kmetijske obrate. BGA organsko mineralno gnojilo je naravno in okolju prijazno gnojilo. Gre za trajnostni način pridelave pridelkov, saj kolobarjenje ni več potrebno, kar pomeni, da zemljo ne pustošimo. Ko se organska gnojila razgrajujejo, izboljšajo strukturo zemlje in povečujejo njeno sposobnost zadrževanja vode in hranilnih snovi. Z uporabo organskih gnojil bo vaša zemlja bolj zdrava in močna, tudi sama rastlina pa bo bolj odporna na nevšečnosti današnjega časa. BGA organsko mineralno gnojilo je primerno tako za vse vrtne rastline, okrasne kot tudi sadne rastline in drevesa, trate,…

Sestava BGA organsko mineralnega gnojila z navedbo hranil:

 • Organski del: predstavlja organska snov izključno rastlinskega izvora, kot so: humificirana šota, humus predelan iz listja, vej, koruznih storžev, žagovina, pridobljena s fizikalnimi in kemijskimi industrijskimi postopki.
 • Mineralni del: mešanica dušičnih soli, mešanica fosfatnih soli in mešanica kalijevih soli.

Gnojenje z BGA organsko mineralnim gnojilom je priporočeno od februarja do novembra. Gre za revolucionalno gnojilo, saj je izumitelj dr. Zhang Jianmin porušil koncept standardnega prehranjevanja rastlin. Prst, gnojila in rastline imajo vsaka svoj energijski spekter. Za normalno rast rastlina ne potrebuje le zadostne količine hranil, temveč predvsem energijsko harmoničen spekter vseh deležnikov. Če sta prst in gnojilo v harmoniji z energijskim spektrom rastline, le-te lažje absorbirajo potrebna hranila za svojo rast. V kolikor prst in gnojilo nista harmonično povezana, rastline težje absorbirajo hranljive snovi za svojo rast.

Reference podjetja

Že v prvem letu delovanja nam je uspelo prepričati velike in manjše obrate ter podjetja.
V veliko zadovoljstvo nam je, da naš produkt testno uporabljajo:

 • Mesnine Anton,
 • Vina Koper,
 • Okolje Piran,
 • Vilar,
 • ….

Naše produkte pa lahko najdete na prodajnih policah:

 • Agrarije Dobrovo,
 • trgovine Sam,
 • Arboretum Volčji Potok,
 • Podjetniški RISE

Znamenita bohinjska bukev znova zeleni
Strokovnjaki so ji zaradi bolezni pripisali počasen propad in so jo lani že nameravali odstraniti. Po izvedenih ukrepih se na več kot 70 let stari bukvi kažejo prvi znaki okrevanja.
VEČ si preberite TUKAJ