RISE

ODPRTJE PODIM PRIJAV za startup in scaleup podjetja!

To je trenutek, ki ga vsako leto nestrpno čakamo! ODPRTJE PODIM PRIJAV za startup in scaleup podjetja!

Kot majhen otrok se veselimo ponovnega druženja s startupi, scaleupi, investitorji ter predstavniki uveljavljenih podjetij.

Ta energija, ki jo vsi skupaj ustvarimo na Podimu, je res nekaj posebnega… Toliko navdiha, vrhunskih povezav in konkretnih nasvetov ne dobiš kjerkoli.

Si startup ali scaleup? Prijavi se, ker te lahko:

  • predstavimo več kot 100 uglednim investitorjem (pripravi se na številne 1:1 sestanke z njimi),
  • povežemo s top strokovnjaki, managerji, serijskimi podjetniki iz tvojega področja, ki ti lahko dajo neprecenljivo povratno informacijo za tvoj produkt ali storitev,
  • spoznamo z morebitnimi novimi poslovnimi partnerji ter omogočimo pridobiti nova in praktična znanja iz prve roke.

VEČ INFO IN PRIJAVA

Še ne poznaš Podim-a? Podim ustvarja fizični in online prostor za povezovanje uglednih globalnih in regionalnih investitorjev ter predstavnikov uveljavljenih podjetij s startupi in scaleupi iz naše regije.

Če se želiš mrežiti, sklepati posle in spoznati najnovejši »know-how«, potem je to PRAVO mesto zate.

Ampak pazi! Le okrog 150 startupov in scaleupov, ki jih bomo skrbno izbrali med vsemi prispelimi prijavami, se bo lahko predstavilo v startup & scaleup katalogu, se udeležilo Pitching Bootcampa, Demo dneva in osrednjega dogodka v Mariboru…

Blaž Bevc iz švicarskega startupa ZenOwn, ki je pred kratkim dobil 1,4 mio investicije, je po lanskem Podimu povedal naslednje:
“Hvala, da ste nas gostili na Podimu in v finalu Pitching Competition-a. Program nam je bil zelo všeč. Prav tako smo vzpostavili povezave z odličnimi investitorji.”

VEČ INFO IN PRIJAVA

 


Newsletter signup

Prijavi se na naše e-novice. S prijavo boste redno prejemali obvestila o novostih in dogajanju v podjetniškem RISE.

Pošiljanje....

Bravo! Se tipkamo!