RISE

Osnove digitalnega marketinga (LI, FB, IG, Google)

OSNOVE DIGITALNEGA MARKETINGA (LinkedIn, Facebook, Instagram in Google).

PROGRAM:

1. LINKEDIN
Kako se obnašati kot fizilčna oseba in kako kot podjetje. Dotaknili se bomo zakonitosti Linkedin-a in v čem je drugačen od ostalih družbenij omrežij. Pogledali bomo, kako se preko Linkedin-a dobi nove poslovne kontakte, partnerje in kako vzpostavljati kontakt.

2. FACEBOOK in INSTAGRAM
Na kakšen način delati na teh dveh družbenih omrežjih, na kaj je potrebno paziti kot podjetje in katere so pasti teh najbolj razširjenih omrežij.

3. GOOGLE ADS in SEO optimizacija
Kako biti prisoten na Googlu, kakšna je razlika med Google Ads in SEO optimizacijo.

4. Omemba omrežja TIKTOK in MARKETING AUTOMATION

O predavatelju:

Gašper Repina je vodja marketinga v perspektivnem in hitro rastočem podjetju Optiweb ter v marketingu deluje že 10 let. Srečal se je tako z offline kot online mediji, v zadnjih 4 letih pa se je posvetil izključno digitalnemu marketingu. S svojim delom je podjetjem pomagal narediti že preko 10 milijonov € prometa. Njegovo vodilo je zasledovanje donosnosti naložbe in profita naročnika ter individualnega dela, prilagojenega naročniku. Z veseljem tudi predava o digitalnem marketingu, spoznava nove ljudi in predvsem razmišlja kako naročnike pripeljati do naslednje stopnice v poslovanju.

SPLOŠNE INFORMACIJE:

Delavnica bo trajala 2,5 ure do 3 ure.

V kratkem sledi nadaljevanje delavnice, ki bo bolj poglobljena in bo izvedena glede na napredno znanje in želje udeležencev.

Delavnica je brezplačna, vendar zaenkrat še nismo financirani iz evropskih sredstev, zato se bodo pobirali prostovoljni prispevki….
Zaželjene so predhodne prijave zaradi omejenega prostora in lažje organizacije.
PRIJAVE sprejemamo na email naslov: info@rise.si ali na tel. št. 041 76 79 75.

Parkirišča so na voljo in so brezplačna.

Kje smo:
Občina Litija
Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija, z glavne ceste zavijete v obrtno poslovno cono pri Predilnici Litija (velike oranžne zastave), nahajamo se nasproti Makplast-a, v isti stavbi, kakor Lesokras in Poker d.o.o., prvo nadstropje. Najlažje nas najdete, če v Google maps vtipkate Makplast 🙂