RISE

Orodja za lažji prehod v digitalno poslovanje

Digitalna transformacija podjetja je danes prej nuja kot nekaj, s čimer lahko »še malo počakamo«. Zajema digitalizacijo in informatizacijo poslovnih procesov.

Razlogi za začetek procesa digitalne transformacije v podjetju so lahko:

zunanji:

  • zagotavljanje zakonske skladnosti,
  • izpolnjevanje pogodbenih obveznosti do kupca,
  • drugi zunanji dejavniki;

ali notranji:

  • sledljivost procesov,
  • optimizacija poslovanja,
  • povečevanje prodaje.

Ne glede na stopnjo digitaliziranosti poslovnih procesov in razlogov zanjo, bo del procesov še vedno odvisen od informacij, zapisanih na papir. Spodnja orodja vam lahko olajšajo in pocenijo pot v digitalizacijo procesov. Spadajo v skupino No Code orodij, kar pomeni, da jih lahko začnete uporabljati takoj in brez zahtevnih predelav programske opreme.

MONDAY.COM: spletno okolje za komunikacijo in upravljanje timov v organizaciji ali izven nje. Integrira se z večino drugih poslovnih orodij in aplikacij (Outlook, Gmail, Hubspot, Microsoft Teams, Zoom, Salesforce, Jira …), s čimer omogoča pregled nad celotnim poslovanjem ali določenim projektom na enem mestu, kadarkoli in s katere koli lokacije. Je enostaven in vizualen program, ki ga lahko uporabljajo tako nezahtevni kot zahtevni uporabniki.

Za dodatne informacije izpolnite spletni obrazec: monday.obr.soluma.eu.

Soluma InvoiceReader.com® – oblačna storitev za zajem podatkov z dokumentov

Vnašanje podatkov v računovodske in poslovne programe je opravilo, ki nam jemlje precej časa in živcev Obstaja rešitev, s katero je mogoče narediti pomemben korak na poti k digitalizaciji poslovnih procesov.

Z uporabo spletnih storitev SolumaInvoiceReader.com® boste lahko zajemanje podatkov z vhodnih računov, naročil, prevzemnic in drugih dokumentov povsem avtomatizirali. Napredni sistem za optično prepoznavo znakov bo iz dokumentov izluščil vse, kar potrebujete, pridobljene podatke pa vam bo nato dostavil v želeni obliki v računovodski program (VASCO, E-Računi, MInimax,..), na želeni e-naslov, e-nabiralnik ZZI BIZBOX itn. Storitev se v celoti nahaja v oblaku, zato za uporabo ni potrebna namestitev.

Za dodatne informacije izpolnite spletni obrazec: sir.obr.soluma.eu.

SOLUMA WEBSCAN je spletno okolje, ki vam bo poenostavilo delo z dokumenti. Z njegovo pomočjo boste lahko preprosto urejali dokumentacijo, ki ste jo prejeli v papirni obliki ali prek elektronskih kanalov ter jo posredovali v arhiviranje ali nadaljnjo obdelavo. Rešitev je zasnovana za hitro integracijo v obstoječe aplikacije v podjetju. Uporabniki imajo tudi možnost zajema in posredovanja dokumentov z mobilnim telefonom brez potrebe po namestitvi aplikacije na napravo. S SOLUMA WEBSCAN boste poskrbeli za učinkovito izmenjavo dokumentov s poslovnimi partnerji, strankami ali znotraj lastne organizacije.

Za dodatne informacije izpolnite spletni obrazec: webscan.obr.soluma.eu.

ABBYY FINEREADER je nepogrešljivo in dostopno orodje za pretvorbo dokumentov v priljubljene formate, kot so Microsoft Excel, Microsoft Word in PDF/A. Z njegovo pomočjo lahko na primer cenike ali naročila pretvorite v excelove datoteke. Orodje bo priročno tudi v primerih, ko boste želeli v obstoječo dokumentacijo vstaviti del vsebine dokumentov, na katere se sklicujete. Rešitev omogoča izdelavo obrazcev in elektronsko podpisovanje dokumentov.

Če želite preveriti, ali se podpisana pogodba ujema s predloženim izvirnikom, je ABBYY FineReader prava rešitev za vas. Omogoča namreč primerjavo različic dokumenta.

Za dodatne informacije izpolnite spletni obrazec: finereader.obr.soluma.eu.

UiPATH RPA je sodobno okolje za Robot Process Automation. S tem enostavnim orodjem boste zgoraj opisane rešitve na preprost način medsebojno ali v povezavi z lastnimi orodji povezali v celovit sistem različnih digitaliziranih poslovnih procesov, brez dragih posegov v obstoječo programsko opremo.

Za dodatne informacije izpolnite spletni obrazec: rpa.obr.soluma.eu.

V podjetju Soluma imajo dolgoletne izkušnje z digitalizacijo in avtomatizacijo procesov. Rešitve in storitve ponujajo tako malim kot tudi velikim mednarodnim podjetjem. Sodelujejo z dobavitelji, ki so vodilni na svojih področjih – ABBYY, UiPath, Monday.Com. (P.R.)

VIR: Računalniške novice