RISE

Objavljen je nov razpis za nagrado in pridobitev certifikata HORUS 2022

Inštitut za razvoj družbene odgovornosti (IRDO) je v sodelovanju s podpornimi partnerji objavil 14. razpis za HORUS 2022 – slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj.

Letošnja novost je možnost pridobitve certifikata, ki ga podeljuje neodvisna komisija za certificiranje.

Organizatorji k sodelovanju vabijo profitne in neprofitne osebe vseh velikosti, med njimi podjetja, zavode, neprofitne in druge organizacije, lokalne skupnosti, osebe javnega prava, novinarje in posameznike, ki delujejo družbeno odgovorno.

Z nagrado in certifikatom HORUS organizatorji prepoznavajo, strokovno potrjujejo in nagrajujejo celovite pristope pravnih oseb in posameznikov k družbeni odgovornosti in trajnostnemu razvoju.

Prijave zbirajo do 31. oktobra letos, nagrade pa bodo podeljene 9. decembra 2022.

Več o tem

***

Horus je v Sloveniji ena najbolj prepoznavnih strokovnih nagrad na področju družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja, z najdaljšo zgodovino podeljevanja. Od leta 2009 do 2021 se je med imetnike nagrad in priznanj Horus vpisalo že več kot 200 organizacij in posameznikov. Z razpisom želijo prispevati h krepitvi zavedanja o pomenu družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja, spodbuditi organizacije ter posameznike k aktivnemu delovanju na tem področju ter izpostaviti odlične primere iz slovenske prakse.

 


Spoštovani!

Vabimo vas na seminar za prijavo na razpis HORUS 2022 – Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj in/ali certifikat Horus!

Razpis za nagrado in/ali certifikat HORUS 2022 – Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj je odprt od 5. septembra do 31. oktobra 2022.

Brezplačen seminar za prijavitelje bo v torek, 13. septembra 2022, od 9h do 11h online.

Prosimo, registrirajte se za seminar vnaprej tukaj:
https://lnkd.in/eKvy5XXz

Po registraciji prejmete potrditveno e-pošto s pravim linkom na seminar.

Informacije o Horus 2022 razpisu najdete na spletnem mestu: www.horus.si. Prijave zbiramo do 31. 10. 2022!

Člani organizatorjev in podpornih partnerjev projekta lahko uveljavljate 20 % popust!

Predstavitev posebnosti razpisa Horus 2022, pregled prijavnice in diskusija s potencialnimi prijavitelji na razpis bo potekala na seminarju 13.9.2022 od 9h-11h online.

Individualno svetovanje za prijavitelje je možno po dogovoru z inštitutom IRDO (www.irdo.si).

Za več informacij nas kontaktirajte: nagrada.horus@irdo.si.

Vljudno vabljeni!


VIR: SPIRIT Podjetniški Portal

VIR: Inštitut za razvoj družbene odgovornosti (IRDO), 5. 9. 2022, www.irdo.si