RISE

Numerologija kot osebna rast

KORONA INFO: Predavanje je predvideno za mesec april, kdaj točno bo, je odvisno od situacije korona virusa… Vse sprotne informacije o dogodku bodo objavljene na Facebook  strani dogodka, ter preko vašega elektronskega naslova. Spodaj klikni na “PRIJAVI SE”, s tem boš na tekočem z informacijami o dogodku.

Ponedeljek, 30.3.2020 ob 18:00
Podjetniški RISE Šmartno Litija, Breg pri Litiji 54, Litija

Numerologija je veda, ki so jo uporabljali že stari Kitajci v alternativni medicini, zato se tudi v današnjem času uporablja kot ena izmed zdravilnih tehnik. Na predavanju bomo govorili, kako so tvoji osebni podatki genetski zapisi in kode, ki
povedo kdo si, kaj so tvoji potenciali, blokade, začarani krogi, ki se ti ponavljajo vedno znova.

Preko numerološkega izračuna dobimo števila, ki se povezujejo z notranjimi organi, v katerih so shranjeni zapisi za določene programe, vzorce in čustva. Vse to pa vpliva na tvoje zdravstveno stanje, počutje, odnose, posel, delo… In ravno zato je ta metoda prepoznavanja samega sebe tako učinkovita in daje velike rezultate.

O izvajalki:

Anka Ule se je iz področja energetske numerologije izobraževala v letih 2011 do 2013, kar ji je zelo spremenilo življenje. Istočasno je osvojila znanje meditacije in začela deliti njeno vodenje za večje skupine. Od leta 2013 do 2017 je živela v Dominikanski Republiki, kjer je širila svoje znanje o numerologiji, osebni rasti, meditaciji tako individualno kot tudi skupinsko. Od leta 2015 se ukvarja z jogo, v letu 2016 pa se je certificirala za učiteljico joge, in nato vodila jogo za zaposlene v podjetjih, v fitnesih. Z učenjem nadaljuje tudi sedaj v
Sloveniji. V 2018 se je certificirala kot medij za kanaliziranje angelskih sporočil v šoli Tjaše Dorelay. Sprva je s tem pomagala sebi, s predano jasnostjo, preko sporočil angelov, sedaj pa preko tega pomaga tudi številnim drugim osebam v Sloveniji, da dobijo jasne usmeritve za življenje.

SPLOŠNE INFORMACIJE:

Predavanje navadno traja 90 minut.

Za prve prijave do vključno 15.3. je cena 3 €/osebo.
Od 6.3. do vključno 15.3 je cena 3 €/osebo
Od 16.3. do vključno 22.3. je cena 6 €/osebo
Od 23.3. do vključno 29.3. je cena 9 €/osebo
Od 30.3. in na dan dogodka je cena 12 €/osebo

Prijave sprejemamo na e-mail: info@rise.si

Na voljo so brezplačna parkirišča.
Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija. Z glavne ceste zavijete v obrtno poslovno cono Zagorica, pri Predilnici Litija. Nahajamo se nasproti objekta Makplast, v isti stavbi kakor Lesokras in Poker d.o.o., prvo nadstropje.