RISE

Nastja Kramer – Kako razmišljati kot podjetnik

SREDA 10.6.2020 ob 19:00 uri

Podjetniški RISE Šmartno Litija, Breg pri Litiji 54, Litija

IZVEDLI BOMO PRESTAVLJEN DOGODEK Z NASTJO KRAMER, MALINCA.SI!!

Kratko o programu:
“Na svoji 6-letni podjetniški poti sem se naučila ogromno stvari in ta proces učenja še vedno traja. V tem predavanju bi rada izpostavila tistih 7 stvari, za katere sem ugotovila, da so bili na moji podjetniški poti ključne za uspeh. Med drugim bomo govorili o tem, kako prepoznati in najti svoje ciljne stranke, kako lahko vzpostavimo komunikacijo s strankami preko družabnih omrežij in email marketinga, zakaj je tako zelo pomembno mreženje in dober tim…”

O Nastji Kramer:
Nastja Kramer je soustanoviteljica podjetja Malinca, ki je znano po svoji spletni trgovini z zdravo prehrano in naravno kozmetiko. Zgodba se je pričela leta 2013, ko sta si Nastja in njena soustanoviteljica Andreja od staršev sposodili 7.500€ za pričetek podjetja. Izdelke podjetja Malinca lahko danes najdemo v vseh DM trgovinah po Sloveniji, za svojo spletno trgovino pa je podjetje Malinca bilo že večkrat nagrajeno za trgovca leta v Sloveniji in na Hrvaškem.

Izvedbo predavanja Nastje Kramer  je brezplačna! Dogodek financira Razvojni Center Srca Slovenije v okviru projekta P-Iris sofinanciranega iz programa Interreg Europe.

SPLOŠNE INFORMACIJE:
Zaradi omejenega števila mest in lažje organizacije se je na predavanje potrebno prijaviti! Za prijavo na dogodek klikni TUKAJ

Zaradi priporočil NIJZ, je trenutno manjše število mest za dogodek, tako da  pohiti s prijavo TUKAJ! Dogodka se udeležite le v primeru, če ste zdravi!!

Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija. Iz glavne ceste zavijete v obrtno industrijsko cono pri Predilnici Litija, nahajamo se nasproti objekta Makplast in Avtoservisa Grm, v istem objektu kot podjetji Lesokras in POKER, le da smo v prvem nadstropju.