Nastja Kramer – Kako razmišljati kot podjetnik

Podjetniški RISE Šmartno Litija, Breg pri Litiji 54, Litija

Brezplačno predavanje “Kako razmišljati kot podjetnik in 7 načel za uspeh v podjetništvu!” smo prestavili za nedoločen čas. Ko se ozračje normalizira, nadaljujemo s predavanji!!

HVALA ZA RAZUMEVANJE IN OSTANITE ZDRAVI!!

Kratko o programu:
“Na svoji 6-letni podjetniški poti sem se naučila ogromno stvari in ta proces učenja še vedno traja. V tem predavanju bi rada izpostavila tistih 7 stvari, za katere sem ugotovila, da so bili na moji podjetniški poti ključne za uspeh. Med drugim bomo govorili o tem, kako prepoznati in najti svoje ciljne stranke, kako lahko vzpostavimo komunikacijo s strankami preko družabnih omrežij in email marketinga, zakaj je tako zelo pomembno mreženje in dober tim…”

O Nastji Kramer:
Nastja Kramer je soustanoviteljica podjetja Malinca, ki je znano po svoji spletni trgovini z zdravo prehrano in naravno kozmetiko. Zgodba se je pričela leta 2013, ko sta si Nastja in njena soustanoviteljica Andreja od staršev sposodili 7.500€ za pričetek podjetja. Izdelke podjetja Malinca lahko danes najdemo v vseh DM trgovinah po Sloveniji, za svojo spletno trgovino pa je podjetje Malinca bilo že večkrat nagrajeno za trgovca leta v Sloveniji in na Hrvaškem.

SPLOŠNE INFORMACIJE:
Zaradi omejenega števila mest in lažje organizacije se je na predavanje potrebno prijaviti in sicer na elektronski naslov info@rise.si

Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija. Iz glavne ceste zavijete v obrtno industrijsko cono pri Predilnici Litija, nahajamo se nasproti objekta Makplast in Avtoservisa Grm, prvo nadstropje.

Predavanje bo brezplačno, sofinancirano iz programa Interreg Europe, projekt P-IRIS.