RISE

LOKALNO JE ZMAGOVALNO – Eko kmetija Vodnjov

»predstavitveno predavanje«

Zadnji teden v avgustu 2020

Podjetniški RISE Šmartno Litija, Breg pri Litiji 54, Litija

PRIJAVI SE TUKAJ

Inovativen par, ki se je kmetijstva lotil načrtno, brez kmečkih korenin in brez kmečke površine.

S sadjarstvom so se začeli ukvarjati pred 15 leti, ko so kupili majhno zapuščeno kmetijo na Primskovem s hektarjem zaraščenega sadovnjaka. Skozi leta so krčili grmovje in robidovje ter sadili sadna drevesa.

Po večkratnih dokupih sedaj obdelujejo 10ha zemljišč na treh lokacijah. V njihovih sadovnjakih uspeva cca. 100 različnih sort rastlinja in 30 vrst sadja. Glavnino sadnih dreves predstavljajo leske in orehi. V sadovnjaku imajo čebelnjak z možnostjo vdihavanja panjskega zraka. Vse površine obdelujejo po ekoloških načelih. Na ekološki kmetiji nudijo kakovostne ekološke pridelke in izdelke, za to imajo registrirane različne dopolnilne dejavnosti.

 

O IZVAJALCU:  

So certificirana kmetija usmerjena v ekološko pridelavo sadja. Ker delajo z dušo, je njihova ekološko pridelano sadje zelo zdravo, boljšega in polnega okusa, vsebuje veliko hranljivih snovi, antioksidantov in vitaminov.

 Spodaj klikni na “PRIJAVI SE”, s tem boš na tekočem z informacijami o dogodku.

 

SPLOŠNE INFORMACIJE:

Organizator: Podjetniški RISE Šmartno Litija (www.rise.si)

Predavanje navadno traja 60 minut.

Dogodek je brezplačen

 

PRIJAVI SE TUKAJ

Na predavanje se je zaradi omejenih mest, potrebno prijaviti.

Več informacija dobite na  e-mail: info@rise.si

 

Na voljo so brezplačna parkirišča.

Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija. Z glavne ceste zavijete v obrtno poslovno cono Zagorica, pri Predilnici Litija. Nahajamo se nasproti objekta Makplast, v isti stavbi kakor Lesokras in Poker d.o.o., prvo nadstropje. Najlažje nas najdete, če v Google Maps vtipkate Podjetniški RISE.