RISE

Litijska tržnica Na plac

Litijska tržnica Na plac

Litijska tržnica Na plac’, ki zaživi prav vsako soboto na Valvasorjevem trgu v Litiji med 8. in 12.uro, ponuja pestro ponudbo pridelkov in produktov lokalnih kmetov, rokodelcev in podjetij.

Sama ideja tržnice v sodelovanju z občino Litijo je bila, da povežemo osredno dogajanje ter z njim skupnost vsako soboto v centru Litije. Tržnica sama je trgovina na prostem, kar pa v trenutnem boju s COVID-om omogoča boljšo varnost za javno zdravje.

Na naši tržnici, s pestro kvalitetno ponudbo različne in tudi eko prehrane najdete sledeče razstavljavce:

Rokodelci, ki tržnico dopolnjujejo s svojimi prekrasnimi  izdelki so:

Za odlične domače dobrote in kruh poskrbijo Društvo kmečkih žena Litija in Šmartno, za domače pivo Turjaški Vovk- Matjaž Anžur (FB), ter vino Štuc.

Da je druženje zabavno in tematsko obarvano pa s svojimi delavnicami in sodelovanjem poskrbijo Stara Šola Litija, društvo Strojniki.si, društvo LOJTRA, Društvo diabetikov Litija inŠmartno pri Litiji, Knjižnica Litija s Tačkom ter Razvojni center Srce Slovenije (FB), ki podeljuje certifikat kakovosti kolektivne tržne znamke Srce Slovenije. Seznam prejemnikov certifikata KTZ Srce Slovenije najdete na naslednjih povezavah:

 

Dobrodelnost ima ključ do srca, zato je tudi naša tržnica dobrodelno obarvana. Rok Petek in Podjetniški Rise, organiziramo dobrodelno akcijo Malica za heroje covida, namen katere je zbiranje dobrin za zdravstvene delavce in jim tako polepšati trenutke pri opravljanju svojih dolžnosti, ter se jim s tem zahvaliti za vso njihovo delo, odgovornost in skrbnost do soljudi.

 

Da pa vse skupaj še bolj popestrimo, vas skupaj z Društvom diabetikov Litije in Šmartna pri Litiji vabimo k sodelovanju, da na zabaven način ozavestimo ljudi o sladkorni bolezni in podprimo naše sladkorčke! To SOBOTO 14.11. se oblecite čim bolj modro, nato izdelaj nekaj modrega v okrogli obliki (modri krog je svetovni simbol boja proti sladkorni bolezni) ter napiši besedi STOP DIABETES. Ta izdelek slikaj, ga objavi na FB strani društva diabetikov Litije in Šmartna pri Litiji, še boljše pa je, da ta izdelek prineseš s seboj na tržnico, točneje na stojnico društva diabetikov!!! Tako boš okolico ozaveščal-a o sladkorni bolezni obenem pa sodeloval-a tudi na njihovi nagradni igri!!

Za sveže informacije, predstavitev o ponudnikih in dogajanju na tržnici, si preberite na FB strani Litijska tržnica Na Plac

K sodelovanju z veseljem vabimo tudi druga društva in podjetja, ki bi našo ponudbo še obogatila in razširila.

Se vidimo, vsako soboto v centru našega dogajanja, na Valvasorjevem trgu v Litiji.

 


Newsletter signup

Prijavi se na naše e-novice. S prijavo boste redno prejemali obvestila o novostih in dogajanju v podjetniškem RISE.

Pošiljanje....

Bravo! Se tipkamo!