RISE

JOGA za pisarniške ljudi – Neyna Yoga; VSAKO SREDO

Vsako sredo, pričnemo 05.02.2020 ob 18:00 uri
Podjetniški RISE Šmartno Litija, Breg pri Litiji 54

Dandanes več kot polovico dneva presedimo, na poti v službo, v službi, ko se prehranjujemo, ko beremo, ko pijemo kavo z družbo, ko spimo,…. S tem oslabimo
mišice v predelu medenice, hrbtenice in v nogah. Ne samo, da je oslabljeno naše celo telo, posledično nimamo energije za vsakdanje obveznosti po službi, kaj šele za medsebojne odnose in družino.
Na vadbi Joge bo program vključeval zaporedje položajev, ki vam pomagajo raztegniti in sprostiti napetosti iz telesa. Poudarek je na raztezanju medenice,
ramenskega obroča, hrbtenice in mišic v nogah. Ne zanemarjamo pa tudi krepitve telesa z različnimi vajami za moč, krepitve uma z vajami za fokus/ravnotežje in kar je najbolj pomembno, da se ob vsem tem dobro počutimo!

O vaditeljici Neni Hribar
Strast do gibanja in radovednost do odkrivanja povezave med telesom umom in duhom, jo je 6 let nazaj pripeljala do joge. 200-urni učiteljski tečaj je opravljala v Indiji, v Goi, v Shiva Shakti joga šoli, kjer je pridobila mednarodni certifikat svetovne jogijske zveze Yoga Alliance. Izjemni Indijski
učitelji, so jo preko vsakodnevnih tradicionalnih jogijskih orodij popeljali tako na telesno, predvsem pa na duhovno popotovanje vase. Izkušnja je bila enkratna. Takrat je prvič spoznala, da lahko z različnimi tehnikami in disciplino spremenimo svoje telo, um in duha. To spoznanje jo je tako navdušilo, da se je odločila nadaljevati to pot tudi po prihodu v Slovenijo. Poslovila se je od takrat zelo perspektivne službe v turizmu in se podala po malce drugačni poti raziskovanja sebe.
Že od nekdaj pa je vedela, da bo nekoč poučevala tudi jogo v podjetjih, saj je preko lastne izkušnje spoznala, da je lahko odlično orodje za spopadanje z vsakodnevnim stresom in opravili. Njeni najljubši trenutki na blazini so videti ljudi, ko se preko gibanja povežejo s svojim telesom in sami s sabo.
Njen stil joge je mešanica močne in igrive kombinacije elementov.

Več o Neyni Yogi: https://www.facebook.com/NeynaYoga/

SPLOŠNE INFORMACIJE:
Organizator: Podjetniški RISE Šmartno Litija (www.rise.si)
Vadba bo vsako sredo, trajala od 60 do 90 minut. Cena bo odvisna od števila prijavljenih, variira med 7 in 10€ na obisk.
PRIJAVI SE na email: info@rise.si ali tel. št. 031296543.
Na voljo so brezplačna parkirišča.
Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija. Z glavne ceste zavijete v obrtno poslovno cono Zagorica, pri Predilnici Litija. Nahajamo se nasproti objekta Makplast, v isti stavbi kakor Lesokras in Poker d.o.o., prvo nadstropje.