RISE

JEZIKOVNI TEČAJI tudi v Litiji in Šmartnem pri Litiji

Si jezikoslovec ali pa te zanimajo različni jeziki zaradi poslovnih in družbenih potov? Za vas smo v sodelovanju z JEZIKOVNIM MESTOM pripravili nove tečaje različnih jezikov in sklopov.

ANGLEŠČINA

– poslovna: ponedeljek, 07:30 – 9:00 ali 15:00 – 16:30

Poslovna angleščina je neizogiben del vsakdanjika v podjetjih, ki poslujejo s tujino. Veščine kot so pisanje e-sporočil, komunikacija po telefonu, priprava prezentacij, reševanje težav … Vse to je nepogrešljivo pri opravljanju dela v tovrstnih podjetjih. Prav tako je ključnega pomena širjenje besednega zaklada, kar pomaga pri bolj suverenem sporazumevanju v različnih poslovnih situacijah. Usvojitev nekaj najpomembnejših sklopov besedišča poslovnega jezika pomembno pripomore k večji samozavesti pri pogovoru.

V poslovnem svetu ljudje opravljajo različne poklice, pri katerih jim zgoraj omenjene veščine pridejo zelo prav. Vseeno pa je vsako poklicno področje povezano s specifičnim besednjakom, ki ga velja natančneje izpiliti in si tako olajšati opravljanje dela v mednarodnem okolju.

 

 

NEMŠČINA

– začetna: torek, 19:00 – 20:30
– osvežitvena: torek, 19:00 – 21:15
– konverzacija, sreda. 19:00 – 21:15

Dandanes je poslovna nemščina neizogiben del vsakdanjika v podjetjih, ki poslujejo s tujino. Veščine, kot so pisanje e-sporočil, komunikacija po telefonu, priprava prezentacij, reševanje težav … Vse to je nepogrešljivo pri opravljanju dela v tovrstnih podjetjih. Prav tako je ključnega pomena širjenje besednega zaklada, kar pomaga pri bolj suverenem sporazumevanju v različnih poslovnih situacijah. Usvojitev nekaj najpomembnejših sklopov besedišča poslovnega jezika pomembno pripomore k večji samozavesti pri pogovoru.

V poslovnem svetu ljudje opravljajo različne poklice, pri katerih jim zgoraj omenjene veščine pridejo zelo prav. Vseeno pa je vsako poklicno področje povezano s specifičnim besednjakom, ki ga velja natančneje izpiliti in si tako olajšati opravljanje dela v mednarodnem okolju.

 

ŠPANŠČINA

– začetna: torek, 19:00 – 20:30 ali 11:00 – 12:30
Tečaj je primeren za popotnike, ki se odpravljajo na potovanje v Španijo ali Latinsko Ameriko. Vsebine pokrivajo vse najpogostejše popotniške situacije. Gremo od začetka in z vsakim semestrom se bolj samozavestno lahko pogovarjamo po špansko.

RUŠČINA

– začetna: torek, 19:00 – 20:30
– nadaljevalna: četrtek, 19:00 – 20:30

Iščete nove poslovne možnosti v Aziji ali pa želite obiskati Rusijo? Naučite se osnovne fraze, ki vam bodo pomagale pri poslovnem ali turističnem obisku te azijske države.

S površino 17.075.400 km² je Rusija največja država na svetu in obsega skoraj dvakrat toliko ozemlja kot naslednja največja država, Kanada; tako poseduje velike zaloge mineralnih in energetskih virov. Po prebivalstvu je Rusija na devetem mestu med državami sveta.

ITALIJANŠČINA

– konverzacija: torek, 16:30 – 18:45

Pogovor o vsakdanjih temah, predstavitve področij, debate, vodene diskusije, izboljšanje govorjenja… Poetični jezik naših zahodnih sosedov je tako melodičen, da gre hitro v uho. Za skok v Trst, Benetke, Milano, na letališča ali letovišča, prestižni Rim ali Firence? Z italijani brez italijanščine ni komunikacije. Kretnje pomagajo, vendar znanje, ki ga pridobite na naših tečajih italijanščine, še bolje!

To so tečaji, ki se začnejo v prvem tednu oktobra.
V primeru, da bi imeli povpraševanje tudi po drugih jezikih, se seveda lahko obrnete na nas in z veseljem vam bomo pomagali.
Tečaji bodo potekali ONLINE ali na lokaciji PODJETNIŠKEGA RISEa (Litija) ali na lokaciji JEZIKOVNEGA MESTA (Ljubljana).

Pohiti s prijavo na tečaj TUKAJ, ali nam piši na info@rise.si