RISE

Hologrami so pripravljeni za uporabo

Hologrami so nekoč obstajali samo v naši domišljiji, video igrah in fantazijskih filmih. Toda podjetje HYPERVSN je sanje spremenilo v resničnost.

Le v redkih primerih lahko govorimo o tako edinstveni tehnologiji, kot so jo razvili v podjetju HYPERVSN. Upravičljivo je njihov slogan »preoblikovali bomo prihodnost«, saj je v vseh pogledih to tehnologija prihodnosti, ki ne bo zaznamovala samo AV področja, ampak tudi vse povezane panoge.

Podjetje HYPERVSN z istoimenskim 3D sistemom za prikaz hologramov naskakuje sam vrh digitalnega oglaševanja. Njihova tehnologija omogoča ustvarjanje, prikazovanje in upravljanje 3D vizualnih elementov, ki so podobni hologramom in lebdijo v zraku. Revolucionarni strojni opremi se pridružuje še programska oprema HYPERVSN CSM za ustvarjanje osupljivih 3D grafičnih mojstrovin.

HYPERVSN SmartV – tehnologija, ki presega čas, kraj in prostor

  • izjemno majhen razmak slikovnih točk
  • HDMI in pretakanje v živo
  • podpora za 3D in 2D vsebino
  • svetlost do 3000 nit
  • interaktivne zmogljivosti
  • lahek in prenosljiv

V podjetju so pripravili dve vrsti holografskih sistemov. HYPERVSN SmartV Solo M/L je samostojna holografska enota, ki lahko prikazuje 2D in 3D vsebine visoke ločljivosti ter z neverjetnimi podrobnostmi. Z eno holografsko enoto lahko prikažete vsebino do velikosti 75 centimetrov. Če vam to ne zadošča, lahko povežete več Solo enot in ustvarite holografski video zid HYPERVSN SmartV Wall M/L ter se vtisnete v spomin mimoidočih.


»To je prihodnost komercialnih zaslonov.« Mashable


Zakaj je ta sistem tako revolucionaren?

Čarovnija se začne pri zmogljivem motorju s štirimi žarki, ki se vrti pri manj vrtljajih na minuto kot klasični rotorji z dvema žarkoma, vendar v zameno lahko ustvari digitalne vizuale naslednje ravni. Motor se vrti s 670 obrati na minuto, kar ustvari podobo, da 3D/2D vsebina lebdi v zraku. Pomembno je, da sistem lahko zagotovi enako kakovost slike ne glede na svetlobo, temperaturo ali vrsto površine (slika je vidna tudi čez steklo). HYPERVSN SmartV se lahko zanaša na kar 16 milijonov odtenkov barv visoke svetlosti.

Za namestitev sistema zadoščajo osnovna orodja in ročne sposobnosti. Pri postavitvi holografskega video zida se samostojne enote samodejno sinhronizirajo v povezano celoto. Namestitev je možna v skoraj vseh zaprtih prostorih, kadarkoli pa lahko sistem tudi razstavite in premaknete v drug prostor, saj ena enota tehta samo 2,8 kilograma.

S podporo za HDMI lahko zgradite poljuben interaktivni koncept, kot na primer aplikacijo, holografsko igro ali 3D model, ki ga lahko povečate ali pomanjšate. Namenski dodatki vam omogočajo, da ustvarite holografske rešitve na višji stopnji in še izboljšate sodelovanje ter učinek digitalnega oglaševanja.

Poskrbljeno je tudi za varnost. Vse naprave in spremna platforma preprečujejo nepooblaščeno menjavo vsebine. Zlonamerna programska oprema ne more dostopati do naprave, saj sprejema samo signale s platforme za upravljanje vsebine HYPERVSN. Vsa vsebina je pred prikazom predhodno preverjena in certificirana.

Vsebino lahko v realnem času prilagodite na podlagi demografskih podatkov gledalca (spol, starost, čustva…) ali glede na pogovor med obiskovalci. Uporabniki lahko s tablico določajo, kaj se bo predvajalo na holografskem sistemu.

 

Osebni pristop do oglaševanja s človeškim hologramom

Za povezovanje z občinstvom na bolj osebni ravni so v podjetju pripravili še holografsko osebo (HYPERVSN Holographic Human), s katero lahko povečate učinek oglaševalne kampanje. Hologram prikazuje navidezno osebo v naravni velikosti in povečuje človeško povezanost, absorpcijo sporočila in personalizacijo blagovne znamke.

Holografsko osebo lahko uporabite kot ambasadorja v prodajni panogi, na dogodkih kot medij za predstavitev vsebine ali produkta, znajde pa se tudi kot interaktivni zaslon za delitev ključnih informacij, kot so na primer varnostni protokoli in podobno.

Za še več informacij o revolucionarni holografski tehnologiji obiščite www.teksel.si.