RISE

Facebook in Instagram – KAKO (NE)OGLAŠEVATI

Ponedeljek, 24.2.2020 ob 18.00 uri do 21.00
Podjetniški RISE Šmartno Litija, Breg pri Litiji 54, Litija

Nadaljevalna delavnica na temo digitalnega marketinga. Program praktične delavnice je sledeči:
– Predstavitev trendov v oglaševanju
– Predstavitev razlik med boosti in oglasi
– Predstavitev orodij (Business Manager)
– Predstavitev strukture kampanj v Ads Managerju
– Hands-on priprava Facebook oz. Instagram kampanje
– KPI-ji
– Dobre prakse in uporabni primeri oglaševanja na FB in IG

O IZVAJALCEMA:
Gašper Repina v marketingu deluje že 10 let. Srečal se je tako z offline kot online mediji, v zadnjih 4 letih pa se je posvetil izključno digitalnemu marketingu. S svojim delom je podjetjem pomagal narediti že preko 10 milijonov € prometa. Njegovo vodilo je zasledovanje donosnosti naložbe in profita naročnika ter individualnega dela, prilagojenega naročniku. Z veseljem tudi predava o digitalnem marketingu, spoznava nove ljudi in predvsem razmišlja kako naročnike pripeljati do naslednje stopnice v poslovanju.

Tjaša Bračko je na študijskih izmenjavah v tujini stopila v prvi stik z digitalnim marketingom in takrat ji je postalo jasno, da želi nadaljevati v tej smeri.
Absolventski staž je zato brez oklevanja izkoristila za delo v Optiwebu, obenem pa tudi magistrirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Sladek začetek z Let’s Boost prakso jo je tako pripeljal do mnogo izkušenj, katere si je nabrala ob delu, in srčnih sodelavcev, ki jo vsako jutro pozdravijo z nasmeškom na obrazu. Danes ji njena marketinška žilica pride na plan pri upravljanju družbenih omrežij in kreativi.

SPLOŠNE INFORMACIJE:
Organizator: Podjetniški RISE Šmartno Litija (www.rise.si)
Delavnica traja 3 ure. Predznanje ni potrebno. Cena 15 €/osebo.

Na predavanje se je zaradi omejenega števila mest potrebno prijaviti na email info@rise.si.

Na voljo so brezplačna parkirišča.
Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija. Z glavne ceste zavijete v obrtno poslovno cono Zagorica, pri Predilnici Litija. Nahajamo se nasproti objekta Makplast, v isti stavbi kakor Lesokras in Poker d.o.o., prvo nadstropje.