RISE

TrendIT

Alterna Distribucija d.o.o. že več let prireja dogodke, ki povezujejo IT strokovnjake. TrendIT! 2022 nam prinaša znanje, strokovnjake na različnih področjih, novosti in mnoga poznanstva, ki vam lahko pomagajo za doseg uspešnih »zgodb«.

Povpraševanja po informacijah o različnih tematikah IT infrastrukture je vedno več, zato smo se  odločili, da tradicionalni letni dogodek v Thermani Laško še razširimo.

Na letošnjem dogodku Trend IT! 2022 bomo dali prednost poslovnim rešitvam, ki nam omogočajo hitrejše in lažje odločanje, ki prepoznavajo in odstranjujejo težave v samih procesih, infrastrukturne rešitve na področju shranjevanja in upravljanja s podatki, ter s področja varnosti IT sistemov.

Seznanili se bomo tudi z orodji, s katerimi lahko pridobljene podatke analiziramo in tako pripomoremo k večji konkurenčnosti podjetja in optimizaciji stroškov.

Zgoraj omenjene rešitve bomo predstavili tudi s primeri iz prakse.

Poskrbeli bomo tudi, da se boste lahko udeležili tehnične delavnice s področja shranjevanja in upravljanja s podatki.

Ne zamudite IT trendov na TrendIT dogodku!

Pridružite se nam 27. in 28. oktobra 2022 v Thermani Laško in se seznanite z aktualnimi trendi na področju informacijske tehnologije. Trende, tehnologije in novosti bodo predstavili priznani domači in tuji strokovnjaki na področju IBM, Lenovo in Lexmark. Z nami bodo tudi številni poslovni partnerji, ki delujejo na področju informacijske tehnologije.

Dogodek je brezplačen. Registrirate se lahko tukaj.


Sponzorji dogodka

ALEMsistem-logo  arhides-logo  brihteja_logo1
Kyndryl    sfera    smartis-logo

DATUM

27 - 28 Okt 2022
Expired!

Preberi več

PRIJAVI SE

Lokacija

Termana Laško