RISE

Top Linkedln in prakse

SPOT Svetovanje Primorsko-notranjska vabi podjetnike in potencialne podjetnike na brezplačno spletno delavnico, kjer boste spoznali prednosti spletnega socialnega omrežja Linkedln.

Kaj je LinkedIn?

LinkedIn je spletno socialno omrežje, kjer se posameznik lahko povezuje s strokovnjaki iz svojega področja, širi svojo socialno mrežo znotraj svoje stroke ali izven nje, naveže stik s kadri v določenem podjetju in ustvarja svoj strokovni ugled na spletu.

Med drugim je spletna stran namenjena tudi iskanju zaposlitve, saj predstavlja nekakšen brezčasen zaposlitveni sejem, kjer potencialni delodajalec lahko na enostaven način dobi pregled nad posameznikovim delom, izobrazbo, spretnostmi in podobno (Vir: Varni Internet, 2008).

Začetki spletnega omrežja LinkedIn segajo v leto 2002, javno pa je bil objavljen 5. maja 2003. Prvi mesec po javni objavi je imel 4500 članov. Trenutno je na voljo v 20 različnih jezikih. (Vir: LinkedIn, 2015).

Zanimivosti:

  • Podjetje LinkedIn ima več kot 6800 zaposlenih, ki delujejo v 30 mestih po vsem svetu
  • Predstavlja največjo profesionalno mrežo na internetu, saj ima več kot 347 milijonov članov v več kot 200 različnih državah.
  • LinkedInu se pridružita več kot dva nova člana na sekundo.

Delavnico bo vodil  BLAŽ BRANC, ki izvaja consulting, predavanje in treninge s področja (start-up) podjetništva, digitalizacije, inovativnega marketinga in prodaje. Tokrat bo s slušatelji delil znanja:

  • KAKO NAREDITI STRATEŠKO POZICIONIRAN OSEBNI PROFIL
  • KAKO PRIPRAVITI PRAVE VSEBINE ZA OBJAVE
  • KAKO NAPISATI DOVOLJ UDARNE PRIJAVE NA KATERE SE UPORABNIKI ODZOVEJO
  • KAKO POVEČATI SVOJ SOCIAL SELLING INDEX (SSI) IN DOBITI VEČ PRODAJNIH PRILOŽNOSTI

Predviden zaključek bo ob 12.30 uri.

Udeležba je brezplačna.

Rok za prijavo je 23. 9. 2022.

Dodatne informacije in prijave

DATUM

27 Sep 2022
Expired!

ČAS

9:00 - 12:30

Preberi več

PRIJAVI SE

Lokacija

Brezplačni webinar