RISE

Pravne startup dileme

Se zavedate, da že od startup ideje dalje sprejemate številne pomembne pravne odločitve, ki bodo dolgoročno vplivale na poslovanje vašega startupa?

Da vam olajšajo ključne pravne dileme, so se pri Mladem podjetniku obrnili na enega najbolj izkušenih startup pravnikov ta hip, saj je vse, s čimer se soočate, na svoji startup poti izkusil sam. Predstavil vam bo bistvene pravne pasti za startupe, nato pa se posvetil svetovanju na vaših primerih!

Na voljo bodo 15 minutni svetovalni termini, a le za 8 startupov, zato pohitite s prijavo! Če vam ne uspe rezervirati termina, pa boste lahko še vedno prisluhnili odgovorom na vprašanja drugih.

Svetovalni termini se rezervirajo po principu “prvi pride, prvi melje”. Eno podjetje ne more rezervirati večih terminov.

Primož Rojac je ustanovitelj pravno-svetovalne platforme IURALL d.o.o. Po večletnih izkušnjah v različnih odvetniških pisarnah je spoznal, da nobena ni bila skladna z njegovo vizijo pravne pomoči. Odločil se je zamenjati pravno prakso za startup in ustanovil IURALL, ki omogoča takojšen in pregleden najem odvetnika s pravim znanjem in izkušnjami, od kjerkoli in kadarkoli.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Datum: 7. april 2022, od 13.00 do 16.00 ure

Kraj: na spletu

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

DATUM

07 Apr 2022
Expired!

ČAS

13:00 - 16:00

Lokacija

Brezplačni webinar