RISE

PEACOC spletna akademija e-poslovanja za gradbene izvajalce

Prioritete evropske komisije, ki jih želi doseči za evropsko gospodarstvo in družbo s pomočjo projektov EU programov:

Ekipa GZS ZGIGM zaključuje s pripravo učnih gradiv nastalih v okviru mednarodne panožne iniciative PEACOC in EU progama Erasmus+. Ob tej priložnosti na GZS organizirajo konferenco, na kateri želijo gradbene izvajalce seznaniti s pomenom digitalizacije poslovanja v gradbeništvu.

Predstavili bodo novo brezplačno spletno akademijo za samostojno usvajanje e-poslovanja. Predstavili bodo tudi politiko digitalne preobrazbe podjetij, stopnjo digitalizacije MSP-jev, novo brezplačno spletno akademijo za samostojno usvajanje e-poslovanja PEACOC. Na dogodku bodo prisotni tudi ponudniki storitev e-poslovanja in digitalnih tehnologij, ki bodo predstavljali orodja na tržišču in bili na voljo za vaša vprašanja.

Dogodek bo potekal 25. oktobra 2022, med 9.00 in 14.00 uro na sedežu GZS, Dimičeva ulica 13 v  Ljubljani, v dvorani A (1. nadstropje).

V primeru poslabšanja zdravstvene situacije bo dogodek potekal hibridno.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

PRIJAVA>>

Podrobni program>>


ZAKAJ SE UDELEŽITI po mnenju GZS ZIT: V ZIT gradijo vlogo ključnega deležnika na področju digitalizacije gospodarstva, pri čemer sta pomembni tudi širša družbena vloga in dolgoročna uspešnost Slovenije. Digitalna preobrazba je najpomembnejše gonilo dviga produktivnosti in s tem blaginje Slovenije v prihodnjih letih. Zato bodo »digitalne« investicije in razvoj digitalnih kadrov ključni v prihodnjih letih.

Podjetja poznate novo spletišče digital-construction.ec.europa.eu? Spletna stran Evropske komisije, namenjena podpornim ukrepom za digitalizacijo gradbenih MSP, je zdaj na spletu. Deluje kot portal, na katerem lahko na enem mestu dostopate do vseh storitev, ki so na voljo malim in srednje velikim podjetjem v gradbenem sektorju, zainteresiranim za digitalizacijo svojega poslovanja in delovnih praks. Spletna stran vsebuje tudi priročnik za gradbena MSP in pregled digitalne zrelosti. Priročnik bo preveden v druge uradne jezike EU. Poleg tega so na tem spletišču na voljo tudi datumi začetnih usposabljanj in nekatere študije primerov najboljših praks. Spremljajte ga!

DATUM

25 Okt 2022
Expired!

ČAS

9:00 - 14:00

Preberi več

PRIJAVI SE