RISE

Od digitalizacije do digitalne preobrazbe – pričakovanja in pasti

V času energetske in varnostne krize se dražijo tudi vhodni stroški, ki še toliko bolj kot kadarkoli silijo podjetja v optimizacijo celotnega poslovanja. Podjetja se trudijo znižati stroške, povečati učinkovitost in produktivnost, predvsem pa ohranjati trg in skrbeti za svoje kupce.

Vse več podjetij se je zato začelo zavedati, da je edina prava pot k zagotovitvi pogojev za dolgoročno preživetje in rast, prav digitalna preobrazba.

Pri tem pa je pomembno vedeti, katera so tista pričakovanja, ki jih želimo izpolniti, ko se odločamo za digitalno preobrazbo (tako zunanja, kot npr. pričakovanja trga, kot tudi notranja, kot npr. pričakovanja podjetja). Vodstvo podjetja mora poznati finančno, tehnološko in vsebinsko plat digitalne prenove poslovnih procesov, poleg tega pa je tudi pomembno, da se seznani z vsemi pastmi in nevarnostmi, ki lahko ogrozijo uspeh digitalne preobrazbe.

Prav zato smo za vas Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale, v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije pripravili brezplačno ONLINE delavnico z naslovom:
Brezplačna online delavnica: Od digitalizacije do digitalne preobrazbe – pričakovanja in pasti

Kdaj:  v  torek, 25. oktobra 2022 od 9. do 11. ure  

Kje: online v zoom okolju, ki se jo boste lahko udeležili vsi,  ki se boste prijavili na spodnjo online prijavo.

Na delavnici boste spoznali vse pomembne informacije, ki jih morate vedeti, ko se odločate za digitalno prenovo poslovnih procesov vašega podjetja.

Spoznali boste, katera so pričakovanja trga, kaj lahko pričakujete kot podjetje, ki se bo podalo na pot digitalne preobrazbe, katere so tiste nujne postavke, ki jih morate vedeti, ko se odločate za digitalno preobrazbo (finančna, tehnološka in vsebinska plat) ter na kaj vse morate biti pozorni pri določanju časovnice in proračuna, da boste pri tem kar se da uspešni.

Prepričani smo, da se vsi zavedamo, kako pomembno se je seznaniti z vsemi relevantnimi informacijami, ki nam pomagajo, da sprejmemo pravilne in pravočasne odločitve, zato ne odlašajte in se prijavite na online delavnico Od digitalizacije do digitalne preobrazbe – pričakovanja in pasti še danes ter skupaj z nami naredite pomemben korak k seznanitvi z vsemi relevantnimi informacijami.


Vsebina delavnice:

1. Pričakovanje trga od podjetij

   • Slovenski kupec (B2B, B2C)
   • Tujina – pomembna ni samo cena, ampak predvsem kvaliteta in zanesljivost dobave

2.Pričakovanje podjetij

   • Kvaliteta
   • Učinkovitost
   • Družbena odgovornost(ogljični odtis, kultura podjetja)

3.Povzetek terminologije

   • Digitizacija
   • Digitalizacija
   • Digitalna preobrazba

4.Česa se mora zavedati direktor pred začetkom

   • Finančna plat
   • Tehnološka plat
   • Vsebina – digitalizirani procesi

5.Pasti, nevarnosti digitalizacije

   • Sprejeti in zasledovati časovnico
   • Sprejeti in kontrolirati proračun
   • Digitalna kultura
   • Vzdrževanje IT infrastrukture (strojna oprema, licence)

Z nami bo Robert Orehek, direktor razvoja poslovanja v podjetju TOM PIT d.o.o., ki  so edini ponudnik na tržišču, ki z lastno tehnologijo, celotno paleto digitalnih vsebin, podatkovnim centrom, celovitim naborom digitalnih storitev in outsourcingom ekspertnih znanj zagotavlja digitalno preobrazbo kot celovito storitev.

Pri Tom PIT gledajo na digitalno preobrazbo celostno. To pomeni, da se ukvarjajo s tehnologijo in digitalnimi vsebinami, imajo svoj podatkovni center in nudijo celotno paleto ekspertnih znanj in digitalnih storitev. Vse to njihovim strankam zagotavlja, da z enim samim partnerjem obravnavajo digitalno preobrazbo skozi celoten življenjski cikel, od zasnove, implementacije, rabe do vzdrževanja.


Ne  odlašajte in se prijavite na online delavnico Od digitalizacije do digitalne preobrazbe – pričakovanja in pasti  še danes ter skupaj z nami naredite pomemben korak k sprejemu pravilne in informirane odločitve, ki vam bo pomagala pri  zagotovitvi obstoja in dolgoročnega razvoja vašega podjetja.

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Logotipi končni

DATUM

25 Okt 2022
Expired!

ČAS

9:00 - 11:00

Preberi več

PRIJAVI SE

Lokacija

Brezplačni webinar