RISE

Nadgradite veščine komunikacije in javnega nastopanja

VSEBINA WEBINARJA:

Webinar bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22, usmerjen predvsem v prepoznavanje sogovornika (verbalna in neverbalna komunikacija). Predstavljene bodo komunikacijske veščine kako pritegniti potencialnega vlagatelja. Dotaknili se bomo tudi poslovnega pogajanja in kako učinkovito predstaviti svojo poslovno idejo.

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Webinar je primarno namenjen že obstoječim podjetnikom, hkrati pa tudi inovativnim potencialnim podjetnikom, ki si želijo nadgraditi svojo komunikacijo v podjetju in pridobiti veščine javnega nastopanja.

PREDAVATELJICA WEBINARJA:

mag. Ana Starc Žagar univ. dipl. polit., Izvršna direktorica ERUDIO izobraževalnega centra. Višješolska in visokošolska predavateljica, zunanja neodvisna ocenjevalka pri NAKVIS in coachinja.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno ponedeljka, 24.01.2022, do 13. ure. Kasnejših prijav po tem datumu žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačnega webinarja ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom webinarja potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

 

GDPR:

Dogodek/webinar se v času izvajanja fotografira (posnetki zaslona) in snema. Z oddajo prijave se s tem strinjate ter obenem soglašate, da bodo vaše fotografije (posnetki zaslona) in video posnetki ter vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa oz. operacije SIO 2002-2022 ter soglašate, da bodo ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani krovnim organizacijam tega razpisa: agenciji SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). Fotografije (posnetki zaslona) in video posnetke dogodka/webinarja se uporablja tudi za objave na socialnih omrežjih in spletni strani organizatorja.

Video posnetek po dogodku udeležencem ne bo posredovan.

 

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

DODATNE INFORMACIJE IN PRIJAVA

DATUM

25 Jan 2022
Expired!

ČAS

16:00 - 19:15

Lokacija

SPLETNO IZOBRAŽEVANJE