RISE

LinkedIn za podjetnike – kako ga učinkovito uporabljati

Na brezplačnem spletnem seminarju boste naredili pregled čez aktivnosti, ki so pomembne, da na LinkedInu ustvarjamo poslovne priložnosti: urejanje profila, mreženje, pisanje vsebin, kako LinkedIn uporabiti za povečanje posla …

Spoznali boste dobre in slabe prakse, ki bodo dale kompas uporabi LinkedIna. Čas bo tudi za vaša individualna vprašanja.

Vsebina seminarja:

  • urejanje LinedIn profila,
  • mreženje,
  • pisanje vsebin,
  • proces za pridobivanje poslovnih sestankov.

Predavateljica: Manca Korelc je strokovnjakinja za družbeno omrežje LinkedIn in ena najglasnejših ambasadork te platforme v Sloveniji. Podjetjem v B2B sektorju že skoraj 5 let pomaga zapisati in doseči cilje komunikacije na LinkedInu, predvsem na področju marketinga, prodaje in znamke delodajalca. V zadnjih 8 letih je izvedla več kot 455 nastopov ter izdala knjigo LinkedIn by the Book. Svoje ljubezni do pisanja, raziskovanja skritih kotičkov Slovenije in kolesarjenja je združila v projekt Moja jezera, v katerem s kolesom ali peš obiskuje vsa slovenska jezera. Za projekt je prejela več nagrad ter o projektu spregovorila za številne medije, izdala pa je tudi knjigo The Slovenia Lakes.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2020-22«.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

DATUM

27 Sep 2022
Expired!

ČAS

13:00 - 16:00

Preberi več

PRIJAVI SE

Lokacija

Brezplačni webinar