RISE

Kako uspešno do nepovratnih sredstev preko razpisov?

Webinar bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22 namenjen vsem inovativnim potencialnim podjetnikom in startup podjetjem, ki si želijo preko razpisov pridobiti nepovratna sredstva. Na webinarju bodo predstavljene osnovne informacije o razpisih, razpisnih pogojih in na kaj moramo biti še posebej pozorni ob prijavi na razpise.

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Webinar je namenjen vsem mladim potencialnim podjetnikom in startup podjetjem, ki si želijo pridobiti ključne informacije o trenutno odprtih razpisih in kako preko razpisov priti do nepovratnih sredstev.

PREDAVATELJICA:

Ana Kovačič, vodja prodaje in marketinga v podjetju Tiko Pro d.o.o.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno srede, 14.09.2022, do 10. ure. Kasnejših prijav po tem času žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačne delavnice ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

 

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

DATUM

15 Sep 2022
Expired!

ČAS

10:00 - 11:30

Preberi več

PRIJAVI SE

Lokacija

Brezplačni webinar