RISE

Kako prepoznati izgorelost?

Webinar bo v okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22, usmerjen predvsem v prepoznavanje faktorjev, ki vodijo v izgorelost. Na webinarju bodo predstavljene tehnike prepoznavanja in obvladovanja stresnih situacij, ki lahko vodijo v izčrpanost in kasneje v izgorelost.

KOMU JE WEBINAR NAMENJEN?

Webinar je primarno namenjen že obstoječim podjetnikom, hkrati pa tudi inovativnim potencialnim podjetnikom, ki se soočajo s prekomernim delom in so njihovi urniki prenasičeni z različnimi obveznostmi, ki lahko vodijo v stresne situacije in nato v izgorelost.

PREDAVATELJ:

dr. Andrej Kovačič, izredni profesor, mentor, svetovalec mednarodnim podjetjem.

KAKO SE PRIJAVITI TER SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE?

Obvezna je predhodna prijava na BREZPLAČEN webinar, s klikom na gumb “PRIJAVA”, kamor vpišete vaše podatke. Prijavite se lahko najkasneje do vključno torka, 13.12.2022, do 13. ure. Kasnejših prijav po tem času žal ne bomo mogli upoštevati. Število prijav je omejeno, zato predlagamo, da z oddajo vaše prijave pohitite in si zagotovite prosto mesto.

Pri prijavi vas naprošamo za obvezno izpolnitev vseh navedenih polj, saj v nasprotnem primeru vaše prijave ne bomo mogli upoštevati. V kolikor se brezplačnega webinarja ne boste mogli udeležiti, se je v roku najmanj 24 ur pred pričetkom potrebno odjaviti. S tem omogočite prijavo nekomu drugemu.

DATUM

14 Dec 2022
Expired!

ČAS

13:00 - 16:15

Preberi več

PRIJAVI SE

Lokacija

Brezplačni webinar