RISE

Digitalni marketinški pristopi na mediteranskih trgih

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta GoMED (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija)  organizira on-line delavnico

 Digitalni marketinški pristopi na mediteranskih trgih
v sredo, 9. februarja 2022, s pričetkom ob 10.00, na Zoom

 

GoMED projektna ekipa vas vljudno vabi na delavnico pod vodstvom Mirjane Busančić, vodje prodaje v podjetju Vsi.si, d.o.o.

Poslovanje s tujimi trgi prinaša različne izzive, katerih morebitne negativne posledice podjetje lahko omili, če se na vstop na tuji trg dobro pripravi. Del priprave je tudi vaša digitalna prisotnost. Da bi vaše spletno mesto izstopalo iz množice, mora biti privlačno ne le za uporabnika, temveč tudi za spletne iskalnike. Poskrbite sami za svojo spletno stran in postavite najpomembnejše temelje za vidnost na Google iskalniku, kar pomeni več obiskovalcev in več strank!

 

Udeleženci delavnice boste pridobili potrebne veščine, znanja in orodja za učinkovito vidnost na spletu. Predavateljica vas bo preko teoretične podlage vodila do preizkušanja in uporabe pridobljenega znanja, po izteku delavnice pa bo še priložnost za individualni razgovor, v okviru razpoložljivega časa.

Program*:

 

10.00 Uvodni nagovor:
Ines Čigoja, GZS
10.10 Delavnica:

Mirjana Busančić, Vsi.si

1. Trendi in obnašanje uporabnikov na spletu v tujini

( uporaba interneta, ecommerce trgovin, trendi plačilnih sredstev, iskalniki,

digitalni kanali, jezik)

2. Pravila digitalno marketinškega vstopa na mediteranski/tuji trg

( uporabnikom prijazna stran, pravilne domene, pisava, primerne vsebine)

12.00 Zaključek in individualna svetovanja po predhodnem dogovoru**

* Pridržujemo si pravico do spremembe programa ** S predavateljem bo možen dogovor za individualno obravnavo takoj po delavnici oz. poljuben termin po dogovoru ter v okviru razpoložljivih ur. Več o tem boste izvedeli na sami delavnici.

 

Pogoji za udeležbo:

§  Sedež podjetja mora biti znotraj programskega območja projekta GoMED. Preverite tukaj.

 

PRIJAVA: prijava na dogodek je možna izključno preko spodnje spletne prijavnice, izpolnite jo najkasneje v petek, 4. februarja 2022.

KOTIZACIJA: Delavnica je brezplačna.

ODJAVA: odjave brez finančnih posledic sprejemamo pisno na vanja.bele@gzs.si do petka, 4. februarja 2021 do 10.00. Po tem roku vam organizator za neudeležbo zaračuna 50,00 EUR / udeleženca režijskih stroškov.

 

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije
Ines Čigoja, 01 5898 101, ines.cigoja@gzs.si

DATUM

09 Feb 2022
Expired!

ČAS

10:00

Lokacija

SPLETNO IZOBRAŽEVANJE