RISE

Digitalizacija – prihodnost poslovanja

Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale v okviru projekta SPOT svetovanje Osrednjeslovenska vabi na brezplačni spletni podjetniški zajtrk z naslovom: »Digitalizacija – prihodnost poslovanja«, ki bo potekal v sredo, 2. februarja 2022, od 9.00 do 11.00 ure, preko aplikacije ZOOM.

Z vami bo Robert Orehek, direktor razvoja poslovanja v podjetju TOM PIT d.o.o., ki so edini ponudnik na tržišču, ki z lastno tehnologijo, celotno paleto digitalnih vsebin, podatkovnim centrom, celovitim naborom digitalnih storitev in outsourcingom ekspertnih znanj zagotavlja digitalno preobrazbo kot celovito storitev.

Čeprav se vpeljava digitalizacije (in kasneje tudi digitalne preobrazbe) morda na prvi pogled res zdi kot dodaten strošek, ki bo podjetju le izstavil račun, pa na dolgi rok temu zagotovo ni tako. Iz prve roke boste lahko videli, kateri so pozitivni učinki digitalizacije poslovnih procesov in kako so se tega lotila tako velika, kot tudi srednja in majhna podjetja.

Na podjetniškem zajtrku boste spoznali, zakaj je digitalizacija poslovnih procesov nujna za dolgoročno preživetje in rast.

Še posebej boste spoznali:

  • Zakaj se podjetja odločajo za digitalizacijo in digitalno preobrazbo?
  • Katera je dodana vrednost digitalne preobrazbe?
  • Kaj so osnove, s katerimi morate začeti na pravilni način, če želite pristopiti k digitalizaciji poslovnih procesov in digitalni preobrazbi.
  • Katere so pasti pri uvedbi digitalne preobrazbe?

Predstavljene vam bodo dobre prakse: primer velikega podjetja, srednjega in majhnega podjetja.

Spodaj navedena podjetja bodo z vami iz prve roke delila svoje izkušnje z digitalizacijo oz. digitalno preobrazbo.

Veliko podjetje

  • Janez Jakopin, Ljubljanske Mlekarne, Tovarna leta 2019

Srednje podjetje

  • Ferročrtalič d.o.o., Aleš Škraba, član uprave

Majhno podjetje

  • Gorenc Metal d.o.o., Izidor Gorenc, lastnik

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Logotipi končni


VIR: SPIRIT Slovenija

DATUM

02 Feb 2022
Expired!

ČAS

9:00 - 11:00

Lokacija

Brezplačni webinar