RISE

Dan odprtih vrat na Institutu ”Jožef Stefan”

Institut ”Jožef Stefan” vsako leto tradicionalno odpre svoja vrata za obiskovalce zadnjo soboto v marcu ob zaključku Štefanovih dni, s katerimi obeležujemo obletnico rojstva velikega slovenskega znanstvenika Jožefa Stefana.

Na Institutu “Jožef Stefan” vsako leto organiziramo tradicionalne Štefanove dneve, ki običajno potekajo konec marca, saj 24. marca praznujemo obletnico rojstva velikega slovenskega znanstvenika, Jožefa Stefana. V okviru Štefanovih dni poteka tudi Dan odprtih vrat Instituta “Jožef Stefan”, ki ga organizira Center za prenos tehnologij in inovacij v sodelovanju z raziskovalnimi odseki Instituta. Obiskovalci lahko izbirajo med številnimi programi obiskov in si ogledajo tako laboratorije na Jamovi cesti kot tudi Reaktorski center, kjer oglede omogoča in organizira Izobraževalni center za jedrsko tehnologijo (ICJT).

Na voljo bodo izbrani vsebinskih sklopi s predstavitvami različnih raziskovalnih odsekov, ki pa se bodo večkrat ponovili, zaradi česar se boste lahko v okviru celotnega programa udeležili več predstavitev.

Dodatne informacije: Podrobnejše informacije o programu in predstavitvah bodo dostopne na spletni strani.

Datum: 26. marec 2022, ob 9.00 uri

Kraj: na spletu

DATUM

26 Mar 2022
Expired!

ČAS

9:00

Lokacija

Brezplačni webinar