RISE

CANVA – sam svoj grafični ali video oblikovalec

Canva je enostavno spletno orodje, ki vam omogoča, da ustvarite privlačne kreativne grafične in video rešitve za vaš posel. Izbirate lahko med številnimi brezplačnimi profesionalno oblikovanimi predlogami ali pa sami ustvarite čisto svoje.

Na delavnici se bo predavateljica posvetila temu, kako podjetniki ali potencialni podjetniki hitro, enostavno in brezplačno naredite lepe objave ali videe za družbena omrežja, spletne strani, promocijske videe, predstavitve ali celo enostavne spletne strani, seveda pa tudi številne grafične rešitve za tisk, od cenikov, menujev, darilnih bonov, vabil ipd. Vse to pride prav pri promociji vašega podjetja oz. blagovne znamke.

Izvajalka: Biserka Kišič, KISIK KOMUNIKACIJE

Izobraževanje je organizirano v okviru Javnega povabila k sofinanciranju izobraževanja in usposabljanja enot malega gospodarstva na področju OOZ Grosuplje v letu 2022, ki ga sofinancirata tudi občini Grosuplje in Dobrepolje. Posledično je udeležba na izobraževanju za upravičence BREZPLAČNA.

Upravičenci do brezplačne udeležbe:

  • vsi člani OOZ Grosuplje;
  • vsi samostojni podjetniki ali podjetja v zasebni lasti z do 50 zaposlenimi s sedežem na območju občine Grosuplje;
  • vsi samostojni podjetniki ali podjetja v zasebni lasti s sedežem v občini Dobrepolje.

Vsi ostali udeleženci plačajo polno ceno, 75,00 EUR (DDV vključen) na udeleženca.

Prijavite se lahko najkasneje do 3. 11. 2022.


Vašo izpolnjeno prijavnico, ki jo najdete TUKAJ, pošljite najkasneje do 03.11.2022 na OOZ Grosuplje, Ob Grosupeljščici 1b, 1290 Grosuplje ali po e-pošti na ooz.grosuplje@ozs.si. Za dodatne informacije pokličite 01 786 51 30 (Vera Brezovar) oz. pišite na ooz.grosuplje@ozs.si.

DATUM

08 Nov 2022
Expired!

ČAS

9:00 - 11:30

Cena

75.00€

Preberi več

PRIJAVI SE