RISE

Brezplačni online dogodek: PREBOJ 2021 – RAST

Dogodek je na voljo vsem, ki bi radi povečali rast, prodajo in dobiček v podjetju.

 

Namenjen je podjetnikom in vodjem ter vsem, ki si želijo:

  • Več poslovanja …
  • Več dobička in prometa …
  • In tudi več življenja (work-life balance).
Brezplačni online dogodek: PREBOJ 2021 – RAST bo spodbujal preboje na področju povečanja prodaje, povečanja dobička, zmanjšanja stroškov, avtomatizacije poslovanja in predvsem osebne in poslovne rasti.

Naučili se boste:

  • Startup strategije, iskanje zagonskih sredstev, angelski investitorji, povezovanje, internacionalizacija itd.
  • Digitalizacija poslovanja – danes orodja ponujajo možnost, da se tudi klasična podjetja v celoti preusmerijo v digitalen svet in prav to je nekaterim podjetjem v času COVID-19 »krize« pomagalo, da so dejansko rastla. Gre za ključno področje, ki ga morajo upoštevati podjetja, ki želijo hitro rasti in postati t.i. scale-up podjetja.
  • Avtomatizacija poslovanja – na konferenci bomo govorili, kako lahko vodja, podjetnik, prodajnik itd multiplicira sebe, kako lahko doseže, da v podjetje uvaja sisteme, ki bodo omogočili, da tudi ko njega ne bo, bo podjetje rastlo in se razvijalo. Spet ključen dejavnik za hitro rast in scaling up.
  • 20:80 pravilo v podjetju za doseganje največje dodane vrednosti – glavni izziv podjetnikov in vodij danes je, da niso ustrezno fokusirani, da so pri vodenju in strategiji podjetja preveč razpršeni. Velja predvsem za start-up in mlada podjetja, ki bi rada na začetku delala preveč na širini, namesto da bi se ustrezno specializirala in s tem našla hitrejšo rast.
  • Zaposlovanje A sodelavcev – zaposlovanje in razvijanje najboljših ljudi pomeni, da bodo na koncu kot skupina uspešni. V resnici gre za najbolj pomembno izmed točk, kako razvijati potenciale v ekipe. Tematika je ključna za vse, ki so startup podjetniki, kot za tiste, ki si želijo hitrejše rasti in scale-up.
  • Povečanje prodaje in dobička – podjetja danes lahko povečajo prodajo na 3 načine – povečajo število strank, povečajo št. transakcij z obstoječimi strankami in povečajo frekvenco prodaj pri posamezni stranki. Na konferenci bomo posvetili pozornost vsem 3 oblikam povečanja prodaje in nenazadnje tudi dobička – to morajo upoštevati in start-up podjetja in tudi podjetja, ki povečujejo prodajo za hitro rast.
  • Mentalna naravnanost zmagovalcev – ozko grlo v rasti podjetja je največkrat podjetnik oz. vodja sam. Ko se vodja spremeni, ko vodja spremeni svoje misli in razmišljanja, ko vodja oz. podjetnik spremeni način poslovanja in delovanja, povleče za sabo celotno ekipo oz. celotno podjetje. Odlična tema za vse, ki bi radi postali podjetniki in tudi za obstoječe podjetnike.

Na online dogodku PREBOJ 2021 – RAST bomo gostili vrhunske slovenske in tuje podjetnike in vodje ter strokovnjake s področja osebne in poslovne rasti, ki bodo s svojim predavanjem oziroma preko intervjuja delili svoje podjetniške izkušnje ter nasvete sedanjim in bodočim podjetnikom. Imamo 4 glavne ciljne skupine našega dogodka – bodoči, oz. potencialni podjetniki, novoustanoveljena podjetja oz. start-up podjetniki, podjetniki, ki si želijo še hitrejšo rast – scale-up in nenazadnje strokovna ter druga javnost.

Z nami bodo:

Aleksander Šinigoj nlp institut mojster izobraževanja

Aleksander Šinigoj, ustanovitelj Mastermind Akademije, glavni organizator dogodka: 5 korakov za rast podjetja

 

 

 

 

Yurina Shiraishi: Grow Yourself and Grow Your Business

 

 

 

 

Tom Phillips: The art of flexible leadership

 

 

 

 

 

Hannu Pirila: How to Reach Your Own Blue Ocean

Zara Krivec: 3 koraki za  preboj na področju denarja
Špela Sušnik: Joj, že spet ta prodaja
Andrej Seljak: Kako odpraviti bolečine zaposlenim
Tanja Čajavec: Zabavna stran digitalizacije
Sabina Blumauer: Namesto dragih stolov raje dobra drža!
Andreja Frankovič: Nevidne pasti omejujočih prepričanj
Klavdija Mlekuž Peroša: Kako lahko izboljšam svoj javni nastop
Anja Goričar: Odf***** hipnoza za najstnike
Katarina Moldovan: Hipnoza za podjetnike
Simona Adamič Kavšek: Kako se premakneš, ko obtičiš
Sandra Oblak: S hipnozo do lepe kože
Stanko Lipič: Sproščeni do izobilja
Milenko Boroja: Jasnost ciljne usmeritve podjetnika
Simon Grižonič: 3 praktični koraki do privlačnih videoposnetkov
Simon Grižonič: Spletne platforme, ki delajo namesto vas
Barbara Umek: Kako s preprostimi koraki preprečiti izgorelost zaposlenih
Andrejka Rejc: Obrnimo energijo narave v svoj prid
Nataša Jerman Rajh: Stresi stres – Zdrav duh v zdravem telesu
Dogodek sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa »Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023«, v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.
       

DATUM

05 Okt 2021
Expired!

ČAS

8:15 - 14:15

Lokacija

Brezplačni webinar