RISE

Dobrodelna akcija – malica za HEROJE covida

V današnjem času COVIDA ne smemo pozabiti na resnične heroje, ki se vsakodnevno žrtvujejo in bojujejo z virusom. Zdaj je čas, da jim povemo ter pokažemo, da cenimo njihovo delo in da so vidni.

Skupaj z Rokom Petkom bomo na sobotni litijski tržnici Na plac’ izvedli akcijo – MALICA ZA HEROJE COVIDA, kjer bomo zbirali dobrine za delavce doma Tisje, Črni Potok in jim tako polepšali trenutke, ko na sebi nimajo tone zaščitne opreme.

Akcija MALICA ZA HEROJE

 COVIDA je na pobudo Ane Ljubojevič ali društva Mali plac za prihodnost

poteka po vsej Sloveniji. To akcijo so že izvedli v večih krajih po celi Sloveniji (Ljubljana, Jesenice, Celje, Novo mesto, Litija) in se še nadaljuje.

Oblika pomoči medicinskemu osebju je v obliki peka peciva (potica, pita, štrudelj, piškoti) ali z nakupom izdelkov od naših lokalnih ponudnikov, največkrat gre za sadje (jabolka, mandarine, kivi). Skratka posameznik lahko donira na način, kot njemu najbolj ustreza.

 

Dobrote zbrane iz vaše strani bodo predane še isti dan, kot bo potekala Litijska tržnica Na plac in sicer, to soboto 14. November ob 15:00 uri pred vhodom doma za ostarele Dom Tisje. 

Vse vaše dobrodelne dobrote bo Rok zbiral na Litijski tržnici NA PLAC in sicer med 8 in 12 uro. 

Že v naprej se vam zahvaljujemo za vaše dobro srce in da cenite delo uslužbencev Doma Tisje.