RISE

Celoviti detox z zelišči

Torek, 3.3.2020 od 18.00 do 20.00 ure
Podjetniški RISE Šmartno Litija, Breg pri Litiji 54, Litija

Skupaj s pomladjo prihaja tudi idealen čas za čiščenje telesa. Zelišča so nam pri tem lahko v veliko pomoč, vendar le če jih pravilno uporabimo.

PROGRAM:

S katerimi zelišči začeti razstrupljanje?
Kaj je dobro vedeti za učinkovito čiščenje?
Kako naj poteka, koliko časa potrebujemo za dober detox?
Kakšni so znaki, da se čistimo? Primerno doziranje zelišč in znaki pretiranega čiščenja?
Zakaj postopno čiščenje različnih delov telesa?
Kako poskrbeti, da strupi zares zapustijo naše telo?
…in še marsikaj boste izvedeli na praktičnem predavanju zeliščarice Monike Mulej »Celoviti
detox z zelišči«.

Spoznali boste osnovna pravila detox-a ter kako postopek čiščenja prilagoditi svojemu telesu. Glavni poudarek bo na pripravi in uporabi zelišč v času razstrupljanja na način, da bo vsak zase razumel, katera so zanj najboljša zelišča in pripravki.
Govorili bomo tudi o primerni prehrani v tem času ter ostalimi pomožnimi oblikami čiščenja telesa.

Vsak udeleženec prejme praktično pisno gradivo o detoxu z zelišči ter kuponček v vrednosti 10 eur, s katerim si lahko izbere njemu primerna zelišča iz zeliščne kmetije Hanuman.

Monika Mulej se že več kot 10 let aktivno ukvarja z zelišči. Skupaj z možem na njuni zeliščni kmetiji izdelujeta številne tinkture, mazila in čaje iz zelišč, ki jih pridelata in nabereta sama, predvsem na njuni ekološki kmetiji. V vseh teh letih si je Monika nabrala veliko izkušenj
tako s pripravljanjem kot z uporabo zelišč in njena predavanja ponujajo res poglobljeno znanje iz sveta zelišč.

SPLOŠNE INFORMACIJE:
Predavanje bo potekalo približno 2 uri.
CENA: 15 € – Vsak udeleženec prejme pisno gradivo o detoxu z zelišči ter kuponček v vrednosti 10 eur, s katerim si izbere zelišča iz zeliščne kmetije Hanuman.
PRIJAVE: Zaradi omejenega števila mest in lažje organizacije se je potrebno prijaviti na elektronski naslov info@rise.si ali na telefon 031 296 543.

Na voljo so brezplačna parkirišča.
Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija. Z glavne ceste zavijete v obrtno poslovno cono Zagorica, pri Predilnici Litija. Nahajamo se nasproti objekta Makplast, v isti stavbi kakor Lesokras in Poker d.o.o., prvo nadstropje.